Küçük Bir Kaza Yaptım

geçmiş olsun..belediye otobüsünden sana fatura çıkardılarmı??

Otobüse pek fazla bişe olmadı egzosu yamuldu şoförü hemen stop etti otobüsü daha sonra penseyle düzeltti ve yoluna devam etti bana fatura çıkmadı yani beyan üzerinede kasko yapıyormuş hasarları

Son düzenleme:
az damage almış bişey olmaz ben olsam yaptırmam bile :)

geçmiş olsun..tamponu değiştiricekler boya da yaparlar die düşünüyorum.sana çıkacağı maksimum 300-400 ytl bişey.boya işçilik dahil..hasarsızlığı bozdurmak istemiyosan cebinden yaptır abi..tekrar geçmiş olsun

Öncelikle Teşekkür ederim yani istediğim herhangi bir serviste yaptırabilirmiyim mesela arabayı aldığım yerin yetkili servisinde yaptırabilirmiyim kasko karşılarmı bu arada hasarsızlık indirimim var
geçmiş olsun
yetkili serviste yaptırabilirsin,anşaşma yoksa sen ödersin kasko şirketine faturayı yollarlar,onlar da senin hesabına 10gün içinde yatırırlar.
ben yaptığım için biliyorum.
Baştan sana fiyat söylerler,indirim miktarını hesapla onu geçmiyosa kendin yaptır.

geçmiş olsun çok bişi yok araçta ikinci el değerini düşünürsen.al kaskonu eline git bi yetkili serwise orda deiştirsinler.hatta her zaman gittiin yetkiliye de gitme.yada tanıdığın işçiliğine falan güwendiğin bir özel serwise...

Gecmiş oLsun

Öncelikle geçmiş olsun.Bir bilgiyi paylaşmak istiyorum...

Araçların kaskosu üzerinde hasarsızlık koruma klozu vardır.Nedir bu?
-Eğer yapılan masraf,aracın kasko değerinin %10'unu geçmezse,hasar kasko tarafından karşılanır ve hasarsızlık indirimi bozulmaz.Tramer'e geçildiğinden beri de bu durum faliyette.Forumun değişik yerlerinde bunu söylemiştim hep,ama hala kimse bilmiyor.Hasarsızlık koruma klozu da bir çok sigorta şirketince uygulanmakta,özellikle de 'full teminat' diye geçen poliçelerde bulunmaktadır.

Poliçeni incele,olmazsa sigorta şirketine telefonla ulaşıp konu hakkında bilgi al,tekrar geçmiş olsun...

tamponu komple değiştir kaskodan elindekini çıkmacıya sat :)

tamponu komple değiştir kaskodan elindekini çıkmacıya sat :)
Kazayı yaptıktan 1 gün sonra servise gittiğimde sordum tampon değişirmi yoksa tamiremi gider diye cevap şu şekilde oldu örneğin tamirden gelen tampon yerine oturmayabilir ve ancak biz uygun görürsek yenisiyle değişir dediler genelde tamir ettiklerini ve kasko şirketlerinin masraftan kaçmak için böyle yaptıklarını söylediler

geçmiş olsun. tekrar söylüyorum kaskoya dikkat. yetkili serviste yaptırmıyoırsan onlar sana fiyat verecektir ve kaskko o fiyatı fazla bulup sana daha azını ödeyecektir. onun için bence danış öyle yaptır.

Geri