Küçük Bir Kaza Yaptım

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 3 gün önce bir kaza yaptım aniden duran bir belediye otobüsüne arkadan çarptım hasar çok büyük değil tamponda ezikler ve çizik oluştu birde otobüsün egzosu tamponu deldi aklıma takılan acaba kaskoya mı yaptırsam yoksa kendimmi yaptırsam sizce ne kadara yaptırabilirim resimleri ekledim bakabilirsiniz pazartesi günü anlaşmalı servise gidip arabayı bırakmayı düşünüyorum ama kararsızım 1 hafta sonra ancak teslim edebiliriz dediler boyanması tamiri takılması vs şimdiden bütün herkese teşekkürler

Son düzenleme:
bu kadarıyla geçmiş olsun. henüz hasarsızlık indirimin yoksa bence kaskoya yaptır. bu arada kaskodan para almak için ille anlaşmalı servis olması şart değil. onlarda prosedür sadece biraz daha kolay.

geçmiş olsun

bu kadarıyla geçmiş olsun. henüz hasarsızlık indirimin yoksa bence kaskoya yaptır. bu arada kaskodan para almak için ille anlaşmalı servis olması şart değil. onlarda prosedür sadece biraz daha kolay.

Öncelikle Teşekkür ederim yani istediğim herhangi bir serviste yaptırabilirmiyim mesela arabayı aldığım yerin yetkili servisinde yaptırabilirmiyim kasko karşılarmı bu arada hasarsızlık indirimim var

kasko bu günler için hasarsızlık indirimi olmasa bile yaptır boz gitsin kaskoyu ben yok kaskom bozulmasın mantıgını anlayamıyorum zaten belki 3 5 gün sonra bi küçük kaza daha yapıcan hep cepten yaptırmak olmazz
kasko firmanın anlaşmalı oldugu yerde yaptırman daha kolay olur bence zamanda normal ama araştır başka bir yerdede yaptırabilirsin.

Öncelikle Teşekkür ederim yani istediğim herhangi bir serviste yaptırabilirmiyim mesela arabayı aldığım yerin yetkili servisinde yaptırabilirmiyim kasko karşılarmı bu arada hasarsızlık indirimim var

açıkcası kasko bozdurmak, hasarsızlığı sallamamak biraz kişisel bir durum ve şansla alakalı 2-3 senedir maksimum kasko indiriminde devam ediyorum. normalde ödemem gerekenin %40ını ödüyorum. ama kafam rahat olsun ilerde ufak tefek birşey gene olursa onuda kaskoya yükleyeyim diyorsanız varsın bozulsun.

buarada kasko sizin arabanızı nerde yaptırdığınıza karışamaz vergi levhası olan istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. ayrıca bence kesinlikle kaporta boya işlerini resmi servisinde yaptırın.

Arkadaşlar Bilgiler için Çok teşekkürler

geçmiş olsun..belediye otobüsünden sana fatura çıkardılarmı??

geçmiş olsun
fazla bişey olmamış gibi

geçmiş olsun önemlı bırsey görunmuyor

Geri