Krize İnat İllede Modifiye :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her modele oluyormu bu led işi

Allah Kaza Bela vermesin pek yakışmış

Bu ledlerin maliyeti 200 - 230 lira arasında benim farlarda karartmada olduğu için 230 ytl her marka ve modele uyguluyorlar ama usta opelleri pek sevmiyo far yapıları çok saglam açması zor oluyo diyor :) xenonları fiyat ise 130 - 170 ytl arasında detaylı bilgiyi erinç ustadan alabilirsiniz

Güzeel olmuş ustanın ellerine sağlık sende güle güle kullan

güle güle kullan yeni audilerde var böyle bi olay

yakışmış çok şık durmuş güle güle kullan..

çok güzel olmuş ama o farın zamanla su alacak buhar yapacak o konu da da kolay gelsin....

çok güzel olmuş ama o farın zamanla su alacak buhar yapacak o konu da da kolay gelsin....

Yok oyle bi ihtimal orginal farı kesmeden yapılıyo yani orjinal far ne kadar su alırsa bu da o kadar su alıyo ısıtarak çıkarıyorlar farı kesme biçme yok yani ;)

Çok güzel olmuş ;) bende orjinali var :kop: ve görüntüye acaip bi güzellik katıyıorr

Yok oyle bi ihtimal orginal farı kesmeden yapılıyo yani orjinal far ne kadar su alırsa bu da o kadar su alıyo ısıtarak çıkarıyorlar farı kesme biçme yok yani ;)

keşke öle olsun ama dediğin gibi bende yaptırdım ordan biliyorum...ben angel taktırmıştım. 1-1.5 ay sonra bi baktım bi yağmurdan sonra buhar olmuş içi...gittim angelli mercekli far aldım :D

keşke öle olsun ama dediğin gibi bende yaptırdım ordan biliyorum...ben angel taktırmıştım. 1-1.5 ay sonra bi baktım bi yağmurdan sonra buhar olmuş içi...gittim angelli mercekli far aldım :D

Valla Hocam arkadaşımın hyundaı getz inde 1 yıldır var ama ole bir problem olmadı usta gerçekten işinin ehli bir usta tavsiye ederim denemek istersen

Geri