Kredi Kartı Kampanyası ve Başıma Gelenler...

ksk_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Vakıf World Kartım ile " Opet istasyonlarından 28 Kasım-31 Aralık Arası 4 defa 100 TLlik akaryakıt alımına 1-10 Ocak arası 50 TL Akaryakıt Bedava" kampanyasına katıldım. Katılım mesajımı 5 Aralıkta sabah 7:50 civarı gönderdim, "Katılımınız Alınmıştır" cevabı geldikten sonra ilk 100 TL lik akaryakıtımı yine 05 Aralık 2011 tarihinde kampanyanın geçerli olduğu benzin istasyonundan yaptım.

Yine aynı istasyondan 12 Aralık, 21 Aralık ve 27 Aralık'ta 100 TL'lik akaryakıt alışverişi yaparak kampanyada vaadedilen 4 adet 100 TL'lik akaryakıt alımını gerçekleştirdim. Ardından 5 Ocakta'da yine bana vaadedilen (!) 50 TL'lik hediye akaryakıt hakkımı kullandım. Ocak sonu gelen ekstrede ise 5 Ocak'ta yapmış olduğum 50 TL lik akaryakıt alımı harcama gibi gösterilmiş, hesabımdan düşmemişti

Bu nasıl kampanya anlamamıştım... Müşteri temsilcisini aradım 20 Ocakta düşecek hesabınızdan, diğer ekstrenize yansıyacak dedi; Bende "O zaman neden öyle anlatmıyorlar kampanyada? Bana 1-10 Ocak arası 50 TL hediye diyorsunuz, alıyoruz benzini sonra ödetiyorsunuz bu 50 TL'yi, neymiş efendim diğer aydaki ekstreden 50 TL düşüyorsunuz? Ne alaka? Belki ben kartı kapattıracağım kullanmayacağım diğer ay? Böyle ilginç kampanya görmedim ben hayatımda" dediysem de dinletemdim...

Tamam dedik sineye çektik, şubat ayında gelen ekstrede ise ne 50 TL düşülmüş, ne 50 TL'lik bir bonus bilmemne verilmiş? Bizim 50 TL buhar oldu... Tekrar aradım durumu izah ettimi kontrol ettiler her şey kalıbına uygun görünüyor, şikayetinizi ilgili birime ilettik size dönülecek dedi... Pişman oldum resmen şu kampanyaya katıldığıma... Vakıf World kesinlikle sınıfta kaldı...

Aman sizde takip edin mutlaka hesap hareketlerinizi böyle kampanyalara katıldıysanız... Milleti ayaküstü uyutacaklarını zannediyorlar...

bankalardan, telekomdan,elektrik idaresinden, esnaf tan ve bilumum bu tarz çalışan adı kampanya olan hiçbirşeye daha katılmadım , katılmamda. kimse kimseye bedava ekmek vermiyor abicim heleki bu tarz şirketler kara kaşa , göze bedava bişey vermezler. beni böyle kampanya için arayanın yüzüne kapatıyorum telefonu.

siz siz olun nerden gelirse gelsin size ev , araba verecez deselerde gerçek te olsa bulaşmayın.. kesin altından bir hinlik çıkıyor......

Kesinlikle hesap ekstreleri tek tek kontrol edilmelidir. Eşim bu konuda çok duyarlıdır, her ay ekstreler gelince slipler tek tek sıralanıp kontrol edilir, hata yoksa sliplerle beraber ekstreler arşive kalkar. 10 sene içerisinde sadece 1 kere hata ile karşılaştık, o da alışveriş yaptık, slip elimizde ama banka ve işyeri kayıtlarında bizim harcamamız görünmediği için tahsil edilemedi, bir daha ki slipte mıtlaka çıkar dediler ama aradan aylar geçti çıkmadı, her başvurumuzda aynı gerekçe ile karşılaştık. Sonunda firma kapandı :(.

Kampanya öyle, ben de ramazan bayramından önceki Yapı kredi world'ün kampanyasına katılmıştım, kampanya bitimini takip eden 15 gün içinde yine 100 TL yakıt aldım, ancak baktım 100 TL çektiler. Benzinciye dedim "indirim nerde", dedi ki "banka yapacak". O ayın ekstresinde indirim yoktu, takip eden ayın ekstresinde vardı.

Kesinlikle hesap ekstreleri tek tek kontrol edilmelidir. Eşim bu konuda çok duyarlıdır, her ay ekstreler gelince slipler tek tek sıralanıp kontrol edilir, hata yoksa sliplerle beraber ekstreler arşive kalkar. 10 sene içerisinde sadece 1 kere hata ile karşılaştık, o da alışveriş yaptık, slip elimizde ama banka ve işyeri kayıtlarında bizim harcamamız görünmediği için tahsil edilemedi, bir daha ki slipte mıtlaka çıkar dediler ama aradan aylar geçti çıkmadı, her başvurumuzda aynı gerekçe ile karşılaştık. Sonunda firma kapandı :(.

ilginçtir benzer bir olay bende de yaşandı... bir müsafirimi yemeğe götrdüm baya da kalın bir hesap ödedim, ancak ekstremde yoktu harcama... elimde slipi var ama tahsil edilmemiş... daha sonra da hiç gözükmedi... o anım geldi şimdi aklıma :)

Biz her 15 günde bir işyeri/banka arasında dolandık durduk, ama sonuç alamadık. Aylık gıda alışverişimizi yaptığımız için bizim faturamızın da hatırı sayılırdı.

Geri