Kredi kartı ile <<<<<<<mtv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan topuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracım 2004 Mayıs da çıkmış trafiğe. Ben 141 öderim diye duşunuyordum fakat baktım ki 80 milyon diyor... Yanlışlık olmasın... 7.yılına girdiği için mi acaba bu ? Bilgisi olan varmı? Ya ada 2004 corsa cdti si olan varmı?

bunun caresi sanal kart .. alışveriş limitini belirleyip rahatca kart bilgilerini paylaşabilirsin... senin kart bilgilerini çalan yetenekli(!) arkadaslar da böylece kullanacak sıfır limiti bozdurup bozdurup harcarlar:):)
şaka bi yana alışmak lazım hersey internetten olacak yakında..
Bu millet artık başına gelenler yüzünden hiçbir şeye güvenmez oldu. O nedenle ben de bilişim dünyasının güvenirliğine asla inanmıyorum. Devlet bile izinsiz dinlemiyor mu? Herşeyimiz ortada. Transparan yaşar olduk. Önüne gelen kurum hemen TC numaramı, anamın kızlık soyadını soruyor, hiç babamı soran yok. Kabul etmezsen hadi güle güle diyorlar. Alışverişin temel şartı güvendir arkadaşlar. Müşteri güvenmezse esnafın kapısından içeri bile girmez. Bu milletin yarıdan fazlası henüz bankamatik kartını bile kullanmayı bilmiyorken bir de ortaya boşuna sanal kart işi çıkarmasınlar. Gider bankadan işimi birinci elden hallederim daha iyi.

Bu millet artık başına gelenler yüzünden hiçbir şeye güvenmez oldu. O nedenle ben de bilişim dünyasının güvenirliğine asla inanmıyorum. Devlet bile izinsiz dinlemiyor mu? Herşeyimiz ortada. Transparan yaşar olduk. Önüne gelen kurum hemen TC numaramı, anamın kızlık soyadını soruyor, hiç babamı soran yok. Kabul etmezsen hadi güle güle diyorlar. Alışverişin temel şartı güvendir arkadaşlar. Müşteri güvenmezse esnafın kapısından içeri bile girmez. Bu milletin yarıdan fazlası henüz bankamatik kartını bile kullanmayı bilmiyorken bir de ortaya boşuna sanal kart işi çıkarmasınlar. Gider bankadan işimi birinci elden hallederim daha iyi.

Sen de haklısın Savaş Abi, ben kredi kartı ile netden alışveriş yapıyorum, eğer çok güvenemediğim bir site ise, sanal kart kullanıyorum.Sanal kart da kullanımı çok basit,internet bankacılığında mevcut zaten, sadece 24 saatlik (istersen 1 haftalık, 3-5 günlük) limit tanımlayıp işlem yapabiliyorsun, arkadaşların dediği gibi kötü niyetli kişilerde avucunu yalıyor.İşlemi de yapmak çok basit 1 dk nı almıyor, tavsiye ederim

Gunumuzde cogu sanal alisveris yapilan sitelerde 128 bit ssl teknolojisi kullanilmaktadir.Bu yuzden siteden yana korkulariniz yersiz.
Esas konu sizin pc'nizin guvenligi...
Eger senin pc'ne sizmis art niyetli biri ve/veya keylogger turu program yoksa dediginiz olumsuz olaylarin gerceklesme riski ;sifir.Kaldiki keylogger saldirilarina karsi cogu sitede hassas pass girisleri icin sanal klavye kullandirmakta.

Çok haklısınız. Benim gibi amatör kullanıcılar evlerindeki PS'nin ne kadar güvenli olduğu bilemezlerki. Bir işlem yapmaya kalkıyoruz ilgili kuruluş şunu yap bunu yap diye yönlendirme istiyor, biz de kuzu kuzu talepleri yerine getiriyoruz. O arada PS içerisinde neler oluyor bilemeyiz ki? Pentegonun sitesine sızan 16-17 yaşındaki bir genç değil miydi? Kaç kişinin banka hesapları boşaltılmadı mı? Hackerler ruslarla milletin paralarını bir güzel yemediler mi? Hesap öderken bile birşeylerden kıllanırsam düşük limitli kartımı kullanıyorum.

En güzeli sanal kart. Bunu kullanmak diğer bütün seçeneklerden iyi. Kredi kartınıza bağlanmış bir sanal kart oluşturuyorsunuz. Bunu istediğiniz gibi ayarlayıp istediginiz gibi iptal edip istediginiz gibi limit arttırım limit azaltma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Diğer durumlarda bizim başımıza henuz gelmedi de gelirse anlarız. O yüzden tedbirli olmak şart. İnternet hiç bir zaman tam güvenli olmamıştır. Bunu bilin. Dijital imzalarda bile mesajın değişip değişmediginin kontrolü yapılıyor, okunmasına ve ya gizliliğine garanti verilemiyor.

Çok haklısınız. Benim gibi amatör kullanıcılar evlerindeki PS'nin ne kadar güvenli olduğu bilemezlerki. Bir işlem yapmaya kalkıyoruz ilgili kuruluş şunu yap bunu yap diye yönlendirme istiyor, biz de kuzu kuzu talepleri yerine getiriyoruz. O arada PS içerisinde neler oluyor bilemeyiz ki? Pentegonun sitesine sızan 16-17 yaşındaki bir genç değil miydi? Kaç kişinin banka hesapları boşaltılmadı mı? Hackerler ruslarla milletin paralarını bir güzel yemediler mi? Hesap öderken bile birşeylerden kıllanırsam düşük limitli kartımı kullanıyorum.

Evet aynen katılıyorum

en pratiği benim yöntemim internet için bir kredi kartınızı bu işe ayırın limitinide minumuma çekin ister 500 tl yapın ister 250 tl yapın isterseniz 750 tl yapın ve bütün alış verişinizi iinternet üstünden o kartla yapın sadece tamamdır :D gidersede şifrem birinin eline geçersede o param gitsin dersiniz.. nettede çok rahat edersiniz..

ben bir kartımın limitini 750 ye çekdim ve sadece internet için kullanıyorum yani biri şifremi alsada en fazla çekebiliceği 200-300 olur çünkü zaten kart devamlı yarısı hep dolu :D :D :D

Ben de aynen şöyle yapıyorum, ne kadarlık alışveriş yapacağım misal 200 tl lik. 0 tl olan limitimi sanal kart kısmından girip 200 tl yapıyorum... Alışverişi yapıyorum sonra zaten 0 lanıyor... Böylece hiç tehlike olmuyor...

diğer kartları bilmemde world e özel kampanya var.3taksit ve istersen navking navigasyon cihazlarında %40indirim.mtv yi böyle yatıracağım,cihazları araştıracağım,uygun birşeyler bulursam alabilirim
Bende bu şekilde yapmak istiyorum:) navigasyonda %40 iyi bir rakam. illaki internettenmi ödeme yapmak gerekiyor? ve navking navigasyonu nerde indirimli alıcaz? herhangi bir tekno markettede geçerlimi yoksa kendi mağazasınıı bulmamız lazım?

Geri