Kredi borcu arabaya kasko zorunlumu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen hangi bankadan aldın krediyi taşıt kredisi aldıgına eminmisin ihtiyaç veya bireysel finansman kredisi almış olabilirmisin...ruhsatında rehinlidir yazısı varmı

sen hangi bankadan aldın krediyi taşıt kredisi aldıgına eminmisin ihtiyaç veya bireysel finansman kredisi almış olabilirmisin...ruhsatında rehinlidir yazısı varmı
taşıt kredisi,rehinli ibaresi ruhsatta mevcut..

Hiç bir banka kaskoyu zorunlu tutmaz arkadaşlar...Krediyi şahıs çekiyor araba çekmiyor ki? Zaten kredi kullanan şahısa elementer sigorta yaparlar.Arabanı ister yakarsın ister bombalarsın bu bankayı kesinlikle ilgilendirmez...Banka ödenen taksite bakar...

Hiç bir banka kaskoyu zorunlu tutmaz arkadaşlar...Krediyi şahıs çekiyor araba çekmiyor ki? Zaten kredi kullanan şahısa elementer sigorta yaparlar.Arabanı ister yakarsın ister bombalarsın bu bankayı kesinlikle ilgilendirmez...Banka ödenen taksite bakar...

Şimdiye kadar tıkır tıkır ödedim walla ödemeyede dewam ediyorum.He ilk sene kasko yaptırdım.yaptırmayacağım anlamınada gelmiyor ama banka bunu şart nasıl koşabilir onu merak ediyorum.Yani hukuksal yaptırımı nedir bunun?
Şu nu mu diyecek;kasko yaptırmazsan yedi emine parka çekicez çünkü araban pert durumunda borcu ödeyemezsin.Yada kasko yaptıracan biraz mantık dışı gibi...
Ama kaskoculara göre zorunlu olabilir,şirket felsefesi...

banka senide düşünüyor kendinide düşünüyor...kasko yaptırmadın araban pert oldu arabanın borcuda duruyo napacan...bizde zorunlu kasko ingiliz bankası abi parasını garantiye alıyo...dışardan yaptırsan bile kaskonun fotokopisini istiyo şubeler...

walla biz alırken banka kasko fotokopisi istedi o olmadan kredi çıkmıyormuş.

banka senide düşünüyor kendinide düşünüyor...kasko yaptırmadın araban pert oldu arabanın borcuda duruyo napacan...bizde zorunlu kasko ingiliz bankası abi parasını garantiye alıyo...dışardan yaptırsan bile kaskonun fotokopisini istiyo şubeler...

dediklerin aynen karşımıza garanti bankasında çıktı.araba pert olursa nasıl ödicen dediler.arabyımı yaptırcan borçmu ödicen.bu işin ingilizi almanı yok sanırım her banka kendini garantiye almak ister...

Araba pert olursa haklısın biz tüketicileri koruyor doğru,lafım kesinlikle yok.
Ama ben borcumu ödemeye devam ediyorum,ve ödemekde zorundayım.Banka bunu biliyor sanırım.Zaten ödemezsem gereğini yapar bizim bankalar hemen,para bırakmazlar tüketicide...
Yani burada zaten banka kendini zaten koruyor,kasko ile tam koruyor.Yani mükemmelini istiyor.Olan yine tüketiciye olu türkiyede!!!

dediklerin aynen karşımıza garanti bankasında çıktı.araba pert olursa nasıl ödicen dediler.arabyımı yaptırcan borçmu ödicen.bu işin ingilizi almanı yok sanırım her banka kendini garantiye almak ister...
tabiki borcunu ödeyeceksin,zaten ödemesende ödettirirler.

Diyelimki yaptırmadın ,banka ne yapacak ,arabaya el mi koyacak.Bir de borcunu ödemeye devam ediyorsun bankaya.Bu nasıl mantık ki?

Geri