Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftada 5 kez yıkar ;D 2 yada 3 ünü genelde ben yıkarımmucahitduran link' Alıntı:Cilalı şampuan ve sünger ile yıkıyorum genelde. Cilalı şampuanım öyle özel bir marka değil benzinlikten alelade alınmış bir şey. Kuruladıktan sonra hızlı sprey cila atıyorum. Parlıyor![]()
harunhoca link' Alıntı:Klasik şeyler. .. fırça kullanmayın, kuş diskisina dikkat, uzun süre kirli bırakma, güneş altında kalmasın, kaliteli malzeme ile yıkayın kurulama bezine dikkat vesaire vesaire. ..
harunhoca link' Alıntı:O kadar km.yi benzin ile yapmak ilginç olurdu bir yılda 005hihih
Volkan yemin ediyorum tam o postu yazarken senin adını anacaktım benden çok hosta yıkıyor diyehosta link' Alıntı:Haftada 5 kez yıkar ;D 2 yada 3 ünü genelde ben yıkarımSite yönetimi laf etmese Mücahit kardeşim benimkinide yıkayacak da yönetim kızıyor çok su tüketiminden
![]()
![]()
![]()
Boyanin zarar görmesi, aracın kötü görünmesi ve deforme olması için tüm şartlara sahip olduğun görünüyor. Yapacak bir şey yok sanki.ugurkurt link' Alıntı:Aracım malesef öğleden sonra 14:00 ,15:00 saatlerine kadar güneş altında kalıyor, çok sık yıkatmıyorum evin önü de kendim yıkamak için uygun değil su , zemin vs. sıkıntıları var fırsat buldukça yıkatıyorum malesef buradaki yıkamacılardan memnun değilim.
AfterRain link' Alıntı:Tıpatıp aynı araca sahibiz. Cam çıtalı ve çıtasız tamamen aynı iki aracı yan yana gördüm ve karşılaştırma fırsatım oldu. Kesinlikle yaptırın araç sınıf atlıyor. Kazasız cezasız sürüşler dilerim.