kötü kaza yaptım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurrr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugun kaza yaptım ama sizden birşey öğrenmek istedim.arabam pert oldu.kasko bedeli 18 milyar.bana bu paranın tamamını verirlermi yoksa aynı model bir aracın o anki 2.el fiyatını göze alıp ona göremi ödeme yaparlar

kasko bedelini ödemezler. dediğin gibi 2. el piyasası arastırılır. ona göre ödeme yapılır.

olr mu yaf kasko bedeli neyse onu öderler

o zaman aracımı direk perte çıkartayım :D:D:D

öncelikle geçmiş olsun umarım kimseye bi zarar gelmemiştir. ben de bir araba pert ettim ve piyasa değerini aldım kasko bedelini ödemezler! belki mahkemeyle falan alırsın ama uğraşılmaz.aslında poliçede yazan rakamı vermeleri gerekir değil mi? mantıklısı bu.

Sigorta şirketine bağlı. Kimisi Kasko Bedelini verio kimisi piyasadaki bedelini veriyor :) Ama hakkını ara sana kasko bedelini vermek zorunda sert yap biraz ;)

Geçmiş olsun.
İkinci elin piyasa değerini veriyor.:(

Geçmiş olsun...

Geçmiş Olsun..ihşallah Kasko Değerini Verirler.,

bizim kasko bedelini arttırıp düşürmemiz ne işe yarıyor o zaman ? %10 gibi belli bir miktara kadar kasko bedelini arttırabiliyorsunuz bu da ödemeleri arttırıyor. Orda yazan kasko bedelini değilde piyasa değerini ödeyecekse bu iş palavramı, müşteri kazıklamamı oluyor o halde ? Geçmiş olsun bu arada.

Geri