- Konuyu Başlatan
arkadaslar yan dıreklerdekı sıyahları cıkardım bıde 16 janttan 17 ye gecıs yaptım ama tavsıye etmem guc kaybı cok oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazın sıcagında cıkardım en ufak bır leke kalmadı bazıları sokerken baya leke bırakıyormus..guc kaybı coook oldu on taraf bıraz surtuyor tabı bu yay lardan da alakalı dusuk olmasa sorun olmazdı.aslında onlere 14 kara jant taksam arkalarda 17orkun 2 sorum var.. yan çıtaları kendin mi çıakrdın ? nasıl çıkarttın bende çıakrtacağım .. 2si 16 '' te performans nasıldı sürütyormuydu
serkan tampon yaptırıyorum zaman gecsın dıye degısıklık yapıyım dedım aslında aksamları guzel duruyo az kaldı zaten corsa c opc nın tamponunu yaptırıyorum .baslara gelınce cok denedım herseklı aldı ama boyle guzel ses verdı gercekten muzık sıstenım cok cok ıyı aracda kucuk olunca baya sallanıyo.kapı kollarını da boyatcam weya da ıptal bakalım artık onerılerın ıcın saolmaşallah orkun bende ön tamponundaki siyah banda karşıyım bence çıkar kapı kollarınıda gövde rengine boyat kardeşim basslar bagaj kapağına baksa daha iyi vurmazmıydı