Korna Yardımı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hosuma giden ferrari kornası oldu muhtemelen o olcak gibi fiyatı yrn en geç perşembe yazarım...

40 ytl ıdı ferro stebell marka ses debısı hem yuksek hemde tok 4 aydır takılı yagladım gecen bakım yaptım ses tok guzel tavsıye ederım ;)

stebelin ferrari kornası dediklerini geçen hafta taktırdım aracıma ithal mal 50 liraya aldım. kendinden röleli zaten bunlar benim röle şu an boşta taktırmadım ;) ayrıca sana tavsiyem bizim araçlarda orjinal kornanın yeri boşluk yerde bütün suyu tozu direk alıyor orjinalin yerıne taktırma içerde bi yerlere taktır ben öyle yaptırdım şu anlık bi sorun yaşamadım ;) korna gerçekten çok güzel bakan bi daha bakıyor :D

bende de stabel marka var 2 senedir kenarda duruyordu, bi ara zaman bulursam taktırıcam arabaya sesi filan çok güzel tavsiye ederim yani.

ya şimdi amcamın ordayımda kornanın sesini nasıl duycam alırken öle bi şansım warmı ???

elbette var sercan..

ya şimdi amcamın ordayımda kornanın sesini nasıl duycam alırken öle bi şansım warmı ???
sercan (merifast) burak eliftunıng ın lınkını vermış sayfa açılsın alt tarafta özellıklerı yazıyor kornanın orda ferrari stebel korna yazıyo ve altında DİNLE butonu var tıkla ve dınle:D:D

Geri