Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
astra g lerde değişimi yapılmıyor ama onun yerine düğme takılabiliyor diye biliyorum ben çünkü bizm dirksyonun yırtılan yerini değiştirmek istiyosan hava yastığıda onunla birlikte değiştirmen gerekiyor
özellikle yan sanayi opel parçası satanlarda bulunuyor, sag+sol takım olarak, biraz araştırısan bulabilirsin,5 - 10 ytl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam
orjinal liste fiyatı kdv dahil 40 ytl. Yan sanayisi var mı bilmiyorum. ama ast.g ler için yan sanayi kapaklar var ve kapak değişebiliyor oda o civarlarda bir fiyat
benim arabada vectra a kasa çıkma bi airbag buluyosun içini çıkarıp aldığın arkadaşa geri veriyosun sonra kendi airbegini buna sokup senden çıkanla beraber 50 ytl çıkmacı arkadaşa verip airbegi yerine mote ediyorsun. ama senin direksiyon simidi healde 3 kollulardan onda nasıl bilmiyorum bu kronik problem yüzündende opel neden çözüm üretmiyo on u da anlamıyorum.