korna çalmıyo

06 HK 256

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iki gün önce süratli bi şekilde çukura girdim çıktım, araba baya sarsıntı yaşadı, bu olaydan sonra aracın kornası çalışmaz oldu, bu gibi olaylarla karşılaşan varmı neden kaynaklanıyo olabilir...

kornan çukura düşmüş olabilir,gidip çukura bi bak derim

eğer korna yerinde ise kablolarını kontrol et sarsıntıda cıkmıs olabılır yada camur toz vs.. tarzı kabloların arasına girmiş ise elektiriği iletemiyotdur araban kac model bilmiyoruz ama korna kolay bir devre dir arabada kablolarına bakman yeterlı hatta cıkar bı kont ettr blkı bozulmustr

araç 98 vectra cd sol tekerleğin ön tarafında iki kornada duruyo, kornaları söktüm başka araca bağladım onda çalıştı, ama benim araçta çalışmıyo muhtemelen elektrikle ilgili bi problem oluştu, ama nerde olmuş olabilirki böyle bi arza genelde karşılaşılan bi kısım varmı?

Kardeş Bendede Oluyor Arada Korna Kabloları Biryerde Eki Var Korna Kablolarından Sonar Orda Temassızlık Oluyor Baya Aradım Bende Bulamadım Kabloları Kasınca Düzeliyor Kuvvetli Çukura Girince Korna iptal Sonra Canı Sıkılıyor Geliyor Elektrikci de Bulamadı Bende Aradım Boş Zamanım Olursa Kablo Eklerine Bakacam Ama Eminol Öntarafta Sorun

dün şöyle bi baktım ama kablo tamponun içine doğru gidiyodu desene bulmak için tamponu indirecez..

girdiğiniz çukurda su çamur vs varsa onlardan bozulmuş olabilir..

çamur su falan yoktu otoban gibi olda bi anda tümseğe girmiş gibi bişey oldu, tekrar dönüpte nasıl bişeydi diye bakmadım, ama kornaları söktüm başka bi araca bağladım çalışıyo... galiba tesisatında bi arza oluştu yada....

kornanın şasi kablosunu kontrol et eğer varsa rolesini kontrol et hepsi sağlamsa korna gidiktir bi oto elektirikçiye uğra istersen.

bu gün merkeze gitmiştim elektirikçiye baktırdım, şase kablosu bitmiş dedi, kornalarıda değiştirelim dedi, kablolarla beraber kornalarıda değiştirdi... sorun böylelikle çözülmüş oldu

Geri