kopyacı çinlilere bakın bi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pcqopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pcqopat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
..........:sorry:
URL=http://imageshack.us]
cinisicalintimarkalar04uy3.jpg
[/URL]

[/QUOTE]

çinllierden korkulur ya :D

lanet olsun bu çin mallarına allah kahretsin bugun başıma bir olay geldi tam 3 katlı binaya 2.5 km kablo döşedik ağ kablosu abi yok böyle bişey sistemi çalıştırdık 10 metreden sonraki pcler çalışmıyor gigabitlik sistemde markasıda speed aklınızda olsun böyle bir hataya düştüm gittim çin maı kablo aldım şimdi hepsi sökülecek yeniden çekilecek 4 gündür ellerim morarmıştı kablo döşemekten

S Q N Y :d

Son düzenleme:
ben n99 nokianın sanıyordum meğer cin malıymış öyle bir modeli yokmuş nokianın

adamlar her işe el atıyor kardeşim
allah bizim üreticilerimize güç versin işleri zor vallahi
bence herkes bu işlere dikkat edip çin malları yerine yerli malı kullanmalı

wayy bücürler wayyy:)

Çok tehlikeli bu adamlar,yapmadıkları yok..

bu çinliler türk üreticisinin kökünü kuruttu hoparlör imalatı yapıyoruz çinle başetmek okadar zor ki adam çinde hoparlör yaptırıp istediği markayı basıp getiriyor sonra burda bizim sattığımızın yarı fiyatına satıyor ki onun sattığı fiyatta sadece burda yapılanın işçiliği kurtarmıyor. sonra adam 2 gün sonra bozup tekrar alıyor halbuki ilk seferde biraz daha fazla verip kalitelisini alsa hem kendi rahat edicek hem Türk üreticisinin önünü açıcak. rekabet için nerdeyse maliyetine satış yapıyoruz devletimizde sağolsun %40 ını vergi olarak alıyor [(kdv+ötv)+kdv] bizde böyle ayakta kalmaya çalışıyoruz.

kusura bakmayın biraz dertliyim bu konuda bu taklitler tanınmış markalar bide bizim hoparlör markası bu işin içinde olanlar dışında tanınmamasına rağmen adamlar bizim markanın bile taklitini yapıyor. ne denebilir ki

çinliler zaten dünyanın sonunu getiricek geçen küresel ısınma ile ilgili bir program vardı amerikalı bilim adamı küresel ısınma çine bağlı dedi çinin ekonomisinin her geçen gün gelişmesine endeksli çinliler araba alıyor dedi her gün çin sokaklarına bilmem kaç bin tane araba giriyormuş böyle devam ederse dünyadaki bütün ülkelerin ürettiği sera gazına eş değer zararlı gazı sadece çin üreticekmiş...

ama her kezde de hata var yıllardır bir kumtel vardırki hayatımda gördüğüm en dandik sobaları yaparlar ve çok pahalı fiyata satarlar geçen sene ofise almışdık hemen ses ve koku yapmaya başladı içini bir açdık ya adamlar teknolojiden bir haber bu kadarmı kalitesiz mal üretirler içinde iki resistans bir sigorta müşürü var başkada hiç bir şey yok ama dışardan görüntüsü çok afilli çok büyük heybetli duruyor içi bomboş ayıpdır söylemesi o dandik şeye 70 milyon verdik kumtel diye bileydim içinde o var gider 20 milyona aynı kalitede çin malları vardı onlardan alırdım..

yani bizim üreticimiz bir yerde kendide kendini bitirdi zaten o kadar kaliteli mallarımız yokdu üretimde eskiden çin malı yokkende türk malları pek alınmazdı rağbet edilmezdi adam gider taiwan thailand malı ürünler alırdı onlar bile türklerden çok ucuzdu ve kaliteliydi eskiler bilir tahtakale pazarında kaçak mallar satılırdı :)

bizim üreticimiz kendini geliştiremedi kalitelileştiremedi sandıki bu türk halkı böyle kalitesiz ürünlerle hep yaşar ama ne zaman bir sürü avrupa amerikalı mallar türkiyeye giriş yapdı tansu çiller zamanında insalar kaliteyi ve kaliteli malı gördü üstüne çinliler giriş yapdı insanlar adi ve kalitesiz malı gördü şu soruyu sordular burda pahalı yabancı kaliteli markalar burda ucuz adi çin malları çin malından birazda kaliteli işçiliği orta halli türk malları şimdi niye gidip türk malı alıyımki ya gider az para verip ucuz çin işini alırım yada paramın üstüne biraz daha katıp gider yabancı kaliteli malı alırım.. yani bana göre kendi ekdiğini biçiyor türk üretici.. tabi bu kast ettiğim her kez için geçerli değil vestel arçelik beko gibi aklıma gelmeyen daha bir çok kaliteli türk firması avrupa kalite ve standartında üretim yapıyorlar

Geri