Köprüler ve yollar özelleştiriliyor

iyide bizim için değişen ne olucak ki özelleşse sanki paramı vermiycez gene zaten köprülere para veriyoruz gene otoyollara para veriyoruz.. yani değişen ne olucak ...

otoyolu dedikleri otobandır ve zaten şu anda da paralı .. normal tali yollarla karayolları ile karıştırmayın

Değişen ne? Devlet ben yolları işletemiyorum diyor. Alsın başkası işletsin, kiramı yada yıllığımı versin ben dalgama bakayım. Değişen devletin cebine girenden fazlası işleten firmaya girecek. Artık o firma kimin olursa, belkide firma'cıktır yakında çıkar kokusu.

adamların ülke menfaatine yönelik tek icraatları yok ya da var da biz mi göremiyoruz,çok mu birtarafız,cok mu eleştiriyor, haksızlık ediyoruz artık kendımden de suphe etmeye basladım ya bir tane memleketin,milletin için müsbet bir işyapmaz mısınız ...

Siz biz gibi bir durum oluşturdukları için diyorum ki bunu şuan ki gündemde Türklük üstüne oluşturdular. Neyse; siz, biz diye bir ayrıma soktukları için bizleri, biz yararını göremiyoruz. Onlar görüyorlar.

kursunlar şirketcikler belki bu seferde kamyoncuklar alırlar :D :D belki para fazla gelir zevkine gemiciklerini karadan otoyollarından yürütürler :D :D bu ülke seçimlerle oylamalarla refarandumlarla 8 yıldır tercihini rengini göstermiş durumda bu insanların arkasında bu halk oldukça otoyollarda özelleşir denizlerde özelleşir aldığımız oksijende özelleşir valla ondan umrumda değil. oy veren bunca insan kafayı yormuyorda benmi yorucam :D :D her kez ektiğini biçer :D

allaha şükür sürünmüyorum hiç paramı kgs mi gösterip geçiyorum :D

şükretmek evet gerçekten güzel bişey herkes yediği ekmeğe yaşadığı toprağa ve bayrağa şükretmeli
sizin yaptığınız bana dokunmayan yılan bin yaşasın demektirrr

burdaki konunun başlığı köprüden kaçak geçen şerefsizler değil

lütfen kusura bakmayın

yok ben bişeyi daha merak ediyorum. yollar özelleşince, meydanlara çıkıp hala bilmem kaçyüzbin km duble yol yaptık diyebilecekler mi :)

gerçi derler bu özelleştirilen yolları kapsamadan; yada onlarda bizim yollarımız diye. burası Türkiye.

yok ben bişeyi daha merak ediyorum. yollar özelleşince, meydanlara çıkıp hala bilmem kaçyüzbin km duble yol yaptık diyebilecekler mi :)

yaptığımız yolları başkalarının rant kapısı olsun diye yaptık diyeceklerrr

yalnız ayırışımı yapmak lazım özelleşicek yerler zaten şu anda da paralı olan köprü ve paralı otoyollar..

duble yapılan yollar tali kara yolları..

yalnız ayırışımı yapmak lazım özelleşicek yerler zaten şu anda da paralı olan köprü ve paralı otoyollar..

duble yapılan yollar tali kara yolları..

ayrımın farkındayımda herşey böyle başlıyor malesef..

* zaten olayın paralı yollardan başlaması da bir işaret gibi olacaklara.

Son düzenleme:
tali karayollarını evrensel yasalara göre devlet paralı yapamaz yasakdır devletin insanına sunması gereken parasız hizmetler vardır tali karayollarıda bunlardan biridir bu yüzden zaten yıllarcana kara yollarımız berbat tek şeritli rezil asfaltı olmayan yollardı.. şimdi duble olduda bir şeye benzedi.. ama otoyollar lükse girer hız limiti yüksekdir yada yokdur otoyolun asfaltı kalitelidir insan çıkması yasakdır o yüzden gönül rahatlığıyla sürebilirsiniz süratten mesafe kısalır...

zaten bakan açıklama yapdı 10 yıldır ilerlemeyen bir bursa izmir otobanı var o 2015 e kadar biticekmşi körfezden dünyanın en zun ikinci köprüsünü yapıcaklarmış izmir istanbul arabayla direk otobandan 4 saate düşücek miş basarsanız 3 saat yani harika olucak.. inşallah biter..

Bu adamlara sormak lazım İslamdan önce türklük varmı veyahut 1970 ten önce türban varmı...Turban cok işlevsel sadece kafa örtmüyo özelleştirmeyi yagmayı hırsızlıkların üzerini de örtüyo..Akıl dolu bi taktik....

Tüm malımı mülkümü sattım Rafineri ihalesine girecem bankalara da yuzde 20 faiz borçlanıyım ne de olsa ihaleyi alınca paşa paşa öderim . 12 ayda bir ramazanda el açarım gunahlarımı da çıkarırım. Cumaları camiye gitmek için yolları kapatırım....Klasik müziğin gavur işkencesi oldugunu söyler fakat gene aynı kültürün üretimi Mercedeslere pek bayılırım..Türkiye işgal edilirse de Mekkeye medineye gider hac yaparım .Paramı Dubaide fıstıklarla yerim.. Sonuçta ben koca rafinerici olacam elhamdurillah...Alayına sövecem olmayacak...

Bizim koyunların bi özelliği var kendi bacaklarından değil tüm milletin bacaklarından astırtıyolar..Sonra ya sev ya terket edebiyatı yapıyolar

İddiaya girerim otoyollar özelleştirilsin, Fiyatı 4 misli artar ve Çift yollara akıtılan para kesilir. Kanka cebi doldursun diye Duble yollar bu sefer toprak yapılmaya başlanır Afganistan gibi...Bu danışıklı dövüştür...

Geri