Köpeğimi site yönetimi yüzünden vermek zorundayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek problem havlamak ise onun için tasmalar var, takıyorsunuz hayvanın boynuna haylıyor ama sesi çıkmıyor.:D

Adıyamanda olmasam alırdım.Bahçemde var memlekette süper olurdu...

bi kaç aydır köpek almayı düşünüyorum. istanbul tarafında bir arkadaşım var onunla irtibat kurayım size ulaşmasını sağlayayım ben bakabilirim köpeğinize memnuniyetle. telefon numaranızı verebilirmisiniz?

ben istiyorum yazlığım var orda ise çok mutlu olur

valla bende aynısı vardı 4 katlı güzelim bahcemiz olan evde diğer 3 kat sakinlerimizi köpek konusunda hiç sakin olmadıkları için (-ki rotweiler hiç havlamayan bir köpektir) verecek kişi bulamadım Aydın belediyesine verdim. Şuan Aydın valisinin demir baş listesinde :)

Arkadaşlar köpekler çok duygusal canlılardır.Bir süre bakılıp atılırsa kendini koruma iç güdülerini bile kaybederler.Bu nedenle ölene kadar bakabilecek derecede kendine güvenebilen birisi alsın.Bahçemde 2 tane köpeğim varyoksa hiç düşünmeden alırdım.Ama sizden ricam lütfen gerçekten bakabilecek ve ölene kadar sahip çıkabilecek biri alsın.

valla ben bakabilirim

valla benim goldenretriverim var ben bile parkta bahcede açmıyorum tasmasını çünkü neolur bilinmez korkan biri olur bisey olur tasma açma isine bende karsıyım ama evde ses çıkarmadığı sürece beslenir yaa

5 aylık çok isteyerek ve severek aldığım erkek rotweiler cinsi köpeğimi yeni taşınacağım site yönetiminden dolayı vermek zorundayım.Çok uğraştım çok kavga ettim ama olmadı. :( Bakmak isteyen varsa ücretsiz olarak vericem.İsteyen olursa benimle hberleşirse sevinirim.:cry:

1091.jpg

süleyman abi ben alabilirim rott'u severek besleyebileceğim bir hayvan ve yeterince geniş bir bahcemiz var gezer dolasır hayvan.

Geri