köpeğimi çaldılar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaviGsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
köpekleri bende çok severim tam bir insan dostular umarım kısa zamanda bulursun

geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulrsun..

İnşallah kısa sürede bulursun..Köpek sevgisi başka birşey

GEÇMİŞ Oolsun alperim ne biçim insan bunlar yaa insan yapmaz ya bunların yaptğını inşallah bulunur alper

geçmiş olsun,ya ne hale geldi insanlar yaaa forumdan başka bir üyenin daa başına gelmişti bu olay

saolun arkadaşlar ben onların ne biçim insanlar olduklarını biliyorumda forumda söylenmiyo. neyse hala arıyolar ve bekliyoruz. inşallah ellerinden kaçarda sağsalim gelir diye

daha yeni duydum çok çok üzüldüm Alper,inan şu an ne diyeceğimi bilemiyorum :( ,aslında o adi şerefsiz şahsiyetsiz alçaklara söylenecek ve yapacak o kadar çok şey var ki burada dile getiremiyorum,umarım bir an önce bulursunuz yada geri döner kardeşim...:eek: :eek:

alper sen onu sanayide biyerlerden ara 3 yaşındaydı sanırım 3 yaşında bi köpeği kimse satamaz.Mutlaka tanıdıktır.Çünkü o kadar akıllı köpek olduğunu bilyolar.Büyük htimal o yüzden çalmıştır.

alper sen onu sanayide biyerlerden ara 3 yaşındaydı sanırım 3 yaşında bi köpeği kimse satamaz.Mutlaka tanıdıktır.Çünkü o kadar akıllı köpek olduğunu bilyolar.Büyük htimal o yüzden çalmıştır.

serhan daha öncede birisi çalmaya çalışırken tanıdıklar görmüş bırakmak zorunda kalmışlar. ben yine aynı adamlardır diye oraya gittim hatta başkalarınada sordum yok. zaten orda içerde bile olsa ıslık çaldım bağardım sesime mutlaka havlardı. sokak sokak resmen bağıra bağıra aradık ama yok. tek ümidim ellerinden kaçıp gelmesi kaldı. ben satmak için çaldıklarını sanmıyorum damızlık olarak kullanabilirler veya kendi beslemek için götüredebilir. sonuçta eğitimli bi köpekti. inşallah uzak biyere götürmemişlerdir yoksa kaçsa bile yolu bulamaz

OOf! Çok üzüldüm kardeşim ya.Allah belalarını versin.Labrador çok kıymetli. Çok akıllı hayvanlar.İnşallah bulunur.

Geri