köpeğimi çaldılar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaviGsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok üzüldüm ALPER nazar değdi heralda buluşmada baya anlatmıştın o kadar akıllı bi köpeğin kendikaybolacağını zannetmiyorum ama ne zihniyetle çaldılar onuda bilmiyorum hadi küçük olsa satacaklar derim ama büyüktü sanırım tek ihtimal onun o kadar akıllı olduğunu bilen birileri çalmış olabilir.Sanayide dikkat et belki bi yararı olur...

teşekkür ederim arkadaşlar. hala bizimkiler arıyolar. heryere haber verdik beklemekten başka çağre kalmadı ama ümidim çok az çünkü ne olursa olsun geri gelirdi. bir anlık bi dalgınlık nelere maloldu. muhtemelen bağladılar. ama yakınlarda olursa kaçıp gelir fakat uzağa götürürlerse nasıl geri gelecek. en büyük korkum yoldan karşıdan karşıya geçmeyi bilmiyodu hadi kaçtı diyelim ya gelirken araba çarparsa diye düşünmekten kafayı yiyecem

işte böle köpekleri calan köpekler yüzüden insanın canı sıkılıyo.
geçmişolsun bulunur insallah

Alper resimi varsa atsana aklımızda bulunsun görürsek filan,
bide sokak köpeklerini topladıkları merkezler var oralara bi telefon aç yada git belki belediyeciler alıp götürmüştür;)

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur ...

İşte bunlar insan değil yaa

Alper resimi varsa atsana aklımızda bulunsun görürsek filan,
bide sokak köpeklerini topladıkları merkezler var oralara bi telefon aç yada git belki belediyeciler alıp götürmüştür;)

yok ya tasmasında kayıt bilgileri var belediye bulsa almaz zaten herkes biliyo bizim köpeğimiz olduğunu bu pcde resimleri yok ankaraya gittiğimde atarım nete ama cinsi labrador 3 yaşında erkek sadece göğsünde hafif bi beyaz lekesi var

Son düzenleme:
Alpercim çok geçmiş olsun.Umarım bulunur...

gecmiş olsun insallah en yakın zaman da bulursun

Dediğim gibi resmini koyup aramaktan başka çare yok. Bence o yiğit kendi gelir inşallah.Duyduğumda içim cızladı. Geçmiş olsun Alper.

Geri