Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı son olarak geçen ay sonu aradım, kızgın bi anıma denk geldi...
oda yanlışlıkla beni aradı açtım, aradıgının farkında degildi. bende açık bıraktım telefonu 1saat 24 dakıka boyunca açık durdu... En sonunda bağlantı kesildi yoksa durduğu kadar durucaktı..
Sonra bi daha aradım açtı ben değilim bu eski şirket numarası tanımıyorum dedi. Face den buldum sekreterimin faceden ekledim düştü hemengörüşelim haftasonu dedım verdı numarasını aradığım numara.
Aradım bastım küfürü şerefisize. Ama adam adam değil, 250 liranın ne peşine düşüyon gülüyorum sana dedi
Git dedim Allahından bul kapadım mevzuyu. İnşallah faturası kabarık gelir adi adamın...
Herhalde telefon rehberine AÇMA diye kaydetmiş, yanlışlıkla basınca da ilk sırada aramışİnsanlar ne hale geldi. Arkadaş bence hiç Konya'ya kadar gidip de hem kendini yorma hem de başını belaya sokma. Değmez bence..
hepsini arıyorum kendı numaramdan arayınca bakmıyor, farklı ve özel numaradan arıyorum bu sefer sesimi alınca kapatıyor
Adresi var basıp gidicem yanına para için degil yaptıgı terbiyesizllik için..
Adresi telefonu işi gücü herşeyi var ama adam degil![]()