26 Mar 2009 #1 celo975 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Mar 2009 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Foruma yeni katildim konunun nasil kapatilacağini bilmiyorum yardim ederseniz çok sevinirim saygilarimla
Foruma yeni katildim konunun nasil kapatilacağini bilmiyorum yardim ederseniz çok sevinirim saygilarimla
26 Mar 2009 #2 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 4 Puanları 38 Yaş 33 Siz Kapatamazsınız Ana Sayfadan Konuyu Açtıgınız Topicin Bulundugu Bölüm sorumlusuna P.m Atın O Kitler
Siz Kapatamazsınız Ana Sayfadan Konuyu Açtıgınız Topicin Bulundugu Bölüm sorumlusuna P.m Atın O Kitler
26 Mar 2009 #3 senturk35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2008 Mesajlar 1,676 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 41 birde her konuyu anket bölümüne açmaktan vazgeçseniz nasıl olur.
26 Mar 2009 #4 RespecT Editör Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 3,105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 celo975' Alıntı: Foruma yeni katildim konunun nasil kapatilacağini bilmiyorum yardim ederseniz çok sevinirim saygilarimla Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hoşgeldin. Konu kapatmak bölüm sorumlusu , editor , moderator , başkan yetkilerindedir. Kural gereği profil ayarları sayfasında imza alanına isim ve soyisminizi yazmanız gerekiyor. Keyifli Forumlar ,
celo975' Alıntı: Foruma yeni katildim konunun nasil kapatilacağini bilmiyorum yardim ederseniz çok sevinirim saygilarimla Genişletmek için tıkla ... Öncelikle hoşgeldin. Konu kapatmak bölüm sorumlusu , editor , moderator , başkan yetkilerindedir. Kural gereği profil ayarları sayfasında imza alanına isim ve soyisminizi yazmanız gerekiyor. Keyifli Forumlar ,