kontak zor dönüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deluxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağla falan düzelegek bir durum değil kilidin içinde bir parça var o parçanın ağzı zamanla düzleşiyor o parça törpülenerek eski haline geliyor basıt bir işlem ama tam bozulmadan yaptır benim başıma gelmişti yolda kalmıştım 50 tl masrafı var

elimizden gelse bu wd-40 ı heryere süreceğiz valla...boşuna genel amaçlı dememişler...geçenlerde bir arkadaşta ön konsoldan gelen sesleri kesmek için kullanmış ve kesmiş...8 lira falan olması lazım....yapı marketlerde...

Ön konsolda nerelere sıkmış ki sesler gitmiş?

Bu wd40 ı şimdi direk anahtarı taktığımız kontağın içine sıkınca düzeliyormu ? Bende de oluyor bazen takılma gibi...

benimde araçta oldu aynı durum anahtarcı arkadaş söktü kısa bir işlemle halletti düzeldi hiç sorun kalmadı

Aklı başında bir anahtarcıya gittiğiniz zaman zaten yağlama ile olacak bişeyse yağlayıp gönderir. Ama kilitte bir problem varsa onu da halleder. Yolda kalma riskine girmemek lazım.

benimde aynısı oluyor kontak bazen dönmüyor sanki bişey sıkışmış gibi içe bastırıyorm biraz sağ sol yapıyorum anahtarı anca dönüyor en yakın zamanda bende bir anahtarcıya göstericem.

Geri