kontağı çevirdim ve marşa basmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuba_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kontak termiği çok tutmaz ama arıza başka yerlerdede olabilir bir usta aracı incelemeli sigorta tesisat marş dinamosuda yapar o kadar maliyet çıkartmaz yani probleminiz belkide ufak bişey[/QUOTE

umarım öyledir ya. teşekkür ederim

akü kendi içinde sıkıntı yaptıysa takviye yapmana rağmen akım tutabilir,kabloları arabanın aküsü üzerinden sökerek deneyin takviyeyi veya başka bir akü ile marşı...

başıma geldi acaba diyerek denedim ve tuttu...

akü kendi içinde sıkıntı yaptıysa takviye yapmana rağmen akım tutabilir,kabloları arabanın aküsü üzerinden sökerek deneyin takviyeyi veya başka bir akü ile marşı...

başıma geldi acaba diyerek denedim ve tuttu...

kabloları arabanın aküsü üzerinden nasıl sökücem ki ?? ben ne anlarım :)

kabloları arabanın aküsü üzerinden nasıl sökücem ki ?? ben ne anlarım :)
10 yarım anahtarla sökücen :) anlaşılmayacak birşey yok :)
gevşetir akünün kutup başlarından sökersin,ondan sonracıma takviye kablosunun artı eksisini bağlarsın arabaya değdirmeden bi dene ;)

10 yarım anahtarla sökücen :) anlaşılmayacak birşey yok :)
gevşetir akünün kutup başlarından sökersin,ondan sonracıma takviye kablosunun artı eksisini bağlarsın arabaya değdirmeden bi dene ;)

denerim artık ne yapayım. bi o kalmıştı yapmadığım :) teşekkürler

buyuk ıhtımal sıgorta yanmıs aracta mars ıle ılgılı olan havalar soguk herhangı bı parca felan dondu ıse mars anında yakmıs olabılır sıgortayı aracın kıtapcıgında mars ıle ılgılı sıgortanın hangısı oldugunu şemada gostermıstır kaputun altında sag tarafta tırnaklı kutuda sıgorta kutusu acıp bı bakın derım sıgorta ucuz bısey olmadı yanan sıgortanın yanndakı sıgortayı yer degıstırır bı denersınız duzelıyomu dıye oyle yenısını alırsınız
bayan oldugunuz ve ufak bı yerde yasadıgınız ıcın ustaların kazıklama ıhtımalıde yuksektır..

Aydın da olsaydınız Tansu ustam hallederdi.Bayan olduğunuz için çakal sanayiciler faturayı kabartabilirler.Varsa yetkili servise gidin en azından yapılan işlemin garantisi olur

aaa bağyan olduğunuzu yeni farkeettim :D:D:D:rakir::rakir:

bende diyorum kutup başını sökmeye üşeniyo adama bak yav :D:D:D:D

Bence olduğunuz yeri söylerseniz... Forumda belki o çevrede olup da yardımcı olabilecek arkadaşlar olabilir...

teşekkür ettim hepinize yardımlarınız için. sorun aküden kaynaklıymış. içim rahatladı :)))

Geri