Kontağa hemen basma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaparsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yaparsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model astra g de aracı çalıştıracağımızda kontağı çevirip gösterge panelinde lambalar yanınca hemen kontağa basmak doğrumudur.yani abs lambasının veya diğier bazı lambaların sönmesini beklemek gerekirmi.arkadaşın biri en az 5-10 saniye beklemek gerekir demiştide.ama trafikte bazen araç stop ediyor ve o andada hemen aracı çalıştırmak gerekiyor.bu konuda fikri olan varmı.hemen çalıştırırsak araca zarar verirmiyiz.

benim corsam da da aynı şey söz konusu banada biraz beklenmeli denildi servisten..

beklemek gerekir,
iyidir ;)
elektronik sistemler checkup yapar,dahja da önemlisi benzin pompası hazırlık yapar.

Kimisi bekle diyor, kimisi hemen basmak en sağlıklısı diyor. Bir kesin bilgi veren olsa.

açın servisinize sorun o zmn.. ben sordum bekleyeceksin diyor..

arkadaşlar yeni arabalar beyinli olduğu için bence beklemek gerek. ben öyle biliyorum. saygılar

Sağlıklı olanı beklemek.
Ama acil durum varsa kontağa basınca araba çalışmıcam demez. :)

ışıkla sönene kadar beklemek gerekir arkadaşlar

Rivayetler muhtelif.Kitapçığına baktım dizel araçlarda benzin ve abs ışığı sönünceye kadar beklenilmesi gerektiği, benzinli araçlarda anahtarın beklenmeden direk çevrilmesi gerektiği yazıyor. Servislerde farklı söylüyor.Ancak serviste ben dikkat ediyorum beklemiyorlar. Ben yinede tedbirli davranıp bekliyorum.

bizde aracı ilk aldıgımızda işikleri bekleyeceksin demislerdi..

Geri