Konig & Continental

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UNS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
U

UNS

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yorumlarınızı coilover varmış gibi yaparsanız sevinirim... ;D En kısa sürede taktıracağım...
IMG-20120609-00345.jpg

IMG-20120609-00344.jpg

IMG-20120609-00343.jpg

Ynt: Konig & Continental

bence agrasif durmuş ama şuan değil coilden sonra yorum yapmak lazım bide akşam bi canlı görelim :)

Tnrylsl link' Alıntı:
bence agrasif durmuş ama şuan değil coilden sonra yorum yapmak lazım bide akşam bi canlı görelim :)
Aynen Taner :)
Zaten coilover dan sonra paylaşacaktım ama bır arkadasımız rica etti onun için paylaştım...

ben metalik renk sevdigim için pek ısınamadım açıkçası. İcinize sindiyse en güzeli olmuştur zaten

Jantına taş değmesin :) güle güle kullan coil den sonra daha da güzel duracaktır.

bende bundan ıstıyoruuum. super olmuş cok merak edıyodum nasıl durur dıye benım araba sıyah alıcam yakında ınsallah bu jantlardan gule gule kullanın.

jantlar güzel, lastikler çok iyi (ben de 3e olanını kullanıyorum), yaydan sonra süper olacak ama arada altını vuracaksın ne yazık ki. karter koruma yoksa mutlaka taktır. steinmetz ve irmscher stickerları bana biraz kalabalık etmiş gibi geldi. irmscher koyu olduğu için biraz kurtarmış ama steinmetzi ön tampon altının bir köşesine yapıştırsan hoş durabilir. tabi bu benim görüşüm araba işi zevk işi :)

hayırlı olsun Tunç
güle güle kullan :)

Tunc opc raplica taksan daha guzel olurdu sanki :/

Tunc bende parlak jant sevdigim icin hosuma gitmedi
Acil kaliper kapagi istiyor
Gule gule kullan

Geri