Komşum Sopa istiyor

Sakarya dan Ankara doğru geliyorum. Camı indirmişim orta şeritteyim... 90-100 km aralığında cigaramı yakmışım... neyse ulan birden bir korna sesi ödüm patladı...malın biri arabanın arkaya kadar dayanmış... bir yandan korna çalıyor bir yanda sellektör ulan dedim acep araba da bir sorun mu var? aklıma öyle geldi ne bilim... neyse bu mal birden sola geçti camdan bana öküz niye yolu ortalayıp gidiyorsun demez mi? hehehehe ulan sağa baktım araba yok sol desen boş... bir o bir ben... kalırmıyım altın da ulan mal arabayı yeni mi aldın dedim :D ... böyle adamlar var yaw...

Sakarya dan Ankara doğru geliyorum. Camı indirmişim orta şeritteyim... 90-100 km aralığında cigaramı yakmışım... neyse ulan birden bir korna sesi ödüm patladı...malın biri arabanın arkaya kadar dayanmış... bir yandan korna çalıyor bir yanda sellektör ulan dedim acep araba da bir sorun mu var? aklıma öyle geldi ne bilim... neyse bu mal birden sola geçti camdan bana öküz niye yolu ortalayıp gidiyorsun demez mi? hehehehe ulan sağa baktım araba yok sol desen boş... bir o bir ben... kalırmıyım altın da ulan mal arabayı yeni mi aldın dedim :D ... böyle adamlar var yaw...
hahaha cok güldüm gerçekten :D çok çabuk gaza geliyoruz buda aracımıza çok yaktırıyor ben mesela sellektör görünce coğu zaman aracımın iyi oldugunu göstermek için gaza basarım :D

Ben genelde tam tersini yaparım selektör yapan nadirdir ama bazan arabasına güvenen 130-140 gidip selektör atıyor yol veriyorum bende sonra dibine yapışıp ben ondan yol istiyorum bunu yaptığımda ya daha fazla gaza basmaya çabalıyorlar yada yol vermiyolar sindiremiyorlar bir nevi bende makasla sollamam gerekiyor kısaca

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyide nadir abide sende doğulan adamdan neden yol isteyecek pozisyona düşüyosunuz ????
gidin sağdan arkadaş...beni aynı duruma sokanı ben çok kötü duruma sokuyorum o,hele bide artistik yapanlar nevar yau gibi.... arka arkaya 3 tane dorse lastiğini görünce sol camının dibinde renginin değiştiğini aynadan görüyorum :D

Benim arabada aldığım günden beri haydar var.
Kayseri'de ders alması gereken bi çok öküz var, henüz kullanmak nasip olmadı ama belli olmaz.

haydar_dayak_cennetten_cikma13555604080_h964964.jpg

çok kısa bir olay anlatayım bende durumun farkındayım...
olay cumartesi günü oldu...bir kişiyle tartıştık,ortalık kötü karıştı,arabasından tornavidayla indi,küfür felan etti delikanlı ol bırak tornavidayı dedim,bırakmadı camdan yumruk vurdum aşağı duştü...
küllüğün yanında hatrı sayılır bir bıçak vardı,aradım o anın telaşıyla bulamadım elime gelmedi,fazla küfretti aşağı indim,kapışırken tornavidayı ciddi salladı elime girdi kapayım derken...

bıçak benim elime gelseydi yalan yok burada size yazamazdım...Allah çok şükür gelmedi...
sopada aynı şekilde gözünüz döner gebertene kadar vurursunuz,kaçmaya bakın elinizden geldiği kadar...kaçın abi..başına bela almaktansa bak avcumun öte tarafından çıkacaktı...gerek yok diyorum ama bazen gelip dolanıyor..kendinize hakim olun geri viteste fayda var...sol elim perişan şimdi..azını patlattım neye yaradı ?????

Sakin olmak lazım bende bi doğan durdurdum 1.90,lik bi adam indi dedim dayak geliyor bari alttan almayayayım herif herif bi dayak yiyim ama adam tırstı diyecek o ki haydar olsa direk girisirdim haydar bıçak baya bela

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kesinlikle darp olaylarına girişmeyin heleki sopa bıçak tarzı aletlerle.Haklıda olsanız karşı tarafın hastaneden alacağı bir rapor ve yalancı şahit ile çıkılan mahkemede haksız duruma düşmeniz söz konusu.Eğerki elinizde bir alet var ise ceza biraz artıyor.Siciliniz temizse para cezası alıyorsunuz 2 bin civarı daha sonra bunu mahkeme hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar veriyor 5 sene melek gibi geziyorsunuz başıma geldi şu an boş yere damga yedik....

çok kısa bir olay anlatayım bende durumun farkındayım...
olay cumartesi günü oldu...bir kişiyle tartıştık,ortalık kötü karıştı,arabasından tornavidayla indi,küfür felan etti delikanlı ol bırak tornavidayı dedim,bırakmadı camdan yumruk vurdum aşağı duştü...
küllüğün yanında hatrı sayılır bir bıçak vardı,aradım o anın telaşıyla bulamadım elime gelmedi,fazla küfretti aşağı indim,kapışırken tornavidayı ciddi salladı elime girdi kapayım derken...

bıçak benim elime gelseydi yalan yok burada size yazamazdım...Allah çok şükür gelmedi...
sopada aynı şekilde gözünüz döner gebertene kadar vurursunuz,kaçmaya bakın elinizden geldiği kadar...kaçın abi..başına bela almaktansa bak avcumun öte tarafından çıkacaktı...gerek yok diyorum ama bazen gelip dolanıyor..kendinize hakim olun geri viteste fayda var...sol elim perişan şimdi..azını patlattım neye yaradı ?????

Geçmiş olsun Caner bu olay Antalyadamı oldu ya ? Bizdeki sopa falan göstermelikte tornavida , bıçak vs. şeyler sakıncalı durumlar gerçekten.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri