kombi tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan y@vuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla vaillant al bence
almayacağın marka önerisi yapayım ama demirdöküm ben böyle kötü kombi görmedim

kiturami yi de bi araştır bence...

kiturami yi de bi araştır bence...
sen geçen daha bozuldu parçası pahalı diye parca aramıyomuydunD:

Fiyat uygun olsun dersen Ariston, ,Bosch marka istersen Bosch classic serisi, kalite olsun istersen Vailant.Çift esanjörlü bir model tercih edersen iyi olur.Kombi iç mekana takılacaksa ( bacalı tip ) mutlaka sessiz çalışna bir model olmalı.Tesisat ve petek adedi (metretül olarak) kurtarıyorsa mutlaka yoguşmalı takmanı öneririm.Gerçekten verdiğin farkı çıkartıyor.

Kombi satıcısı mısın dersen Hayır, 15 gün önce yeni satınaldıgım ev için Kombi almıştım, o zaman araştırdım.Bursa da servis yogunlugu, fayda/maliyet oranı en yüksek olan Ariston kombi tercih ettim.
benim 2 ay önce aldığım evde ariston takılı olduğundan araştırmadım :)
önceki kiracı olduğum evlerde adını hatırlamasam da farklı markalar mevcuttu, bu ariston olanda ilk gördüğüm fark çalıştırdıktan çok kısa süre sonra sıcak su sağlayabiliyor, kaloriferleri de deneme amaçlı yaktım çok çabuk ısıtıyor
iyi bi kombi olduğuna kanaat getirdim bu şekilde

kombiyi ben almayacağım. müteahhit takacak. vaillantı daha önce de duymuştum çok iyi diye. o yüzden onun adını verdim. bakalım inşallah iyi bir modelini takar da başımız ağrımaz.
müteahhit de evsahibim. şu an kirada oturduğum evin sahibi. eve ilk girerken ne istediysek yapmıştı. şu an da yapar diye düşünüyorum. umarım haksız çıkmam.
yorumlar için teşekkürler.

ben çocukluğumdan beri bu işin içindeyim ilk önereceğim 2 marka buderus ve wiessmann dır. sonrasında vaillant ve ferollidir.

babam bosch satıyor safranboluda yenı basladı doğalgaz muhabbetı bosch alacaz bızde...

sen geçen daha bozuldu parçası pahalı diye parca aramıyomuydunD:

doğru söylüyorsun dostum ama hata benden kaynaklı idi sıcak kazana soğukı su verince çatladı 5 senedir kullanıyorum bakım dahi yaptırmadım ben çok çok memnunum ve eşe dosta da tavsiye ediyorum özellikleri ve fiyatı çok iyi :)

Kombiler toplama bilgisayar gibi şu marka bu marka demek yüzde yüz doğru olmaz her alet gibi buda şans işi biraz...Yedek parçası ve servisi olsun ...çokta ucuz olmasın geresi artık ne çıkarsa bahtına ..Viessman- Vaillantta alıp üzülen var Baymak, Demirdöküm, E.C.A alıp sevinende... yada tam tersi...
Bende kombi alacağım E.C.A almayı düşünüyorum

Kombiler toplama bilgisayar gibi şu marka bu marka demek yüzde yüz doğru olmaz her alet gibi buda şans işi biraz...Yedek parçası ve servisi olsun ...çokta ucuz olmasın geresi artık ne çıkarsa bahtına ..Viessman- Vaillantta alıp üzülen var Baymak, Demirdöküm, E.C.A alıp sevinende... yada tam tersi...
Bende kombi alacağım E.C.A almayı düşünüyorum

katılıyorum. tamamen şans işi. kullanıcı yorumlarına göre vaillant dedik bakalım.
babamda da eca var memnun. o da uzun araştırmalar sonunda almıştı.

Geri