koltuk temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla 25 Ytl Verİnce BÜtÜn Koltuklar -tavan-arabanin Tabani- Kapi İÇlerİ İlaÇli Su İle Yiakniyor İİce Ovalaniyor Sonra Hali Yikama Makİnesİ İle Pİs Su Çekİlİyor Ben 4-5 Ayda Bİr Yaptiriyorum:)bayada Temİz Oluyor.

Valla 25 Ytl Verİnce BÜtÜn Koltuklar -tavan-arabanin Tabani- Kapi İÇlerİ İlaÇli Su İle Yiakniyor İİce Ovalaniyor Sonra Hali Yikama Makİnesİ İle Pİs Su Çekİlİyor Ben 4-5 Ayda Bİr Yaptiriyorum:)bayada Temİz Oluyor.
ben astra g kullanırken öyle bir hata yaptım ve tavan döşemem elde kaldı.
inşallah sizde aynı sorunla karşılaşmassınız...

Nasil Yanİ Neden Oldukİ

adapazarında bu işi yapan bir yer biliyor musunuz?
araba yıkama yerlerinde işten fazla anlamayan elemanlar çalışıyor geçen sene polo nun cam motoruna su kaçırdılar 300 ytl den oluyordum neredeyse..
opeli yıkamaya verdim 1 saat sonra alırım dedim adam geri geri hızla gelirken el freni ile duruyor..arabada bulunan bir cd çalındı..vs vs...
iyi bir yer tavsiye ederseniz oraya yıkatayım.

çok kirlenmiş olan koltuklar da silerken dikkat edin açayip pis bir görüntü olabiliyor .
ben can sıkıntısından aşağı yukarı aynı kumaşa ve sünger yapısına sahip iş yerimde ki koltuğu sileyim dedim bir güzel sabunlu bezle köpürttüm , sonra sabun kalmaması için o kadar abartım ki üstüne şişe şişe su döktüm iyice durlansın diye ( ki bunu arabada yapamayız.) sonuç ta kuruyunca lekeli dalgalı pis bir şey odu bende koltuğu salladım gitti :-))

Islak ve sabunlu bezle sildikten sonra kesinlikle vakum yapmalısınız. yoksa pislikler gitmez aksine dalga dalga olur. ....

abı ben yag kır cozucu kullanıyorum koltuklarım hem mıs kokuyo hemde pırıl pırıl baskasını tanımam :d

halı yıkama makinası bile temizle bence hem zahmetsiz ve kolay hemde lekeleri çıkıarıyo

lekelerin tek düşmanı süttür sütle silmeyi dene leke kalmayacaktır

lekelerin tek düşmanı süttür sütle silmeyi dene leke kalmayacaktır

Ciddi mi yazdın bnu bilmiyorum... ama ;

Sakın süt kullanmayın. Süt kokusu çıkmayan en kötü şeydir. Arabaya 1 damla dökulse kokusu yıllarca çıkmaz. Ekşi ekşi koku olur arabanın içi..
Ben içine süt döküldüğü için yarı fiyatına satılan araba biliyorum.İğrenç kokuyorr..

sabun tozunu bi kovada güzelde köpürt ve büyük bulaşık süngeriyle iyice bastırarak sil hiç bir leke kalmaz

sildim
şimdide sabun tozu kurudu onun lekesi oldu
beyaz beyaz tırnağımla koltuğu kurcaladığımda ortaya çıkıyor.
o kadar uğraştım...ve hatta saç kurutma makinası ile kuruttum.
sade köpükle sildim. çokta sulandırmadım ama hoşuma gitmedi
şimdi ne yapacağım?
(evde halı yıkama makinası yok sadece ıslak-kuru şarjlı el süpürgesi var...)

Geri