koltuk temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
daha önceki konu başlıklarında yazılmıştır diye arattım fakat bulamadım..
ön koltuklar daha fazla kullanıldığı için baya kirlendi ve kirliliğe son noktayıda sağ ön koltuğa ıslak bir poşetin konması koydu..
koltuk çok az ıslandı ama kuruyunca çok kötü görünen bir leke meydana geldi.
nasıl temizleyebilirim?
sade su ile mi, deterjan ile mi? Hangi bezle?

SORU 2
aracın göğüs bölümünde güneş kremi lekeleri mevcut..bir türlü çıkaramadım..tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
şimdiden teşekkürler..

ben iki gün önce sabun tozuyla sildim bütün lekeler çıktı avsiye derim...

sabun tozu derken? köpürterek falan mı? nasıl yapılıyor?

bence kılıf al

Arap sabununu bir süngere sürüp haifif su yapıyorsunuz. sonra koltuğu iyice siliyorsunuz. Daha sonra halı yıkama makinesi ile vakum yaptırarak suyu alıyorsunuz. Lekeden eser yok..

Arap sabununu bir süngere sürüp haifif su yapıyorsunuz. sonra koltuğu iyice siliyorsunuz. Daha sonra halı yıkama makinesi ile vakum yaptırarak suyu alıyorsunuz. Lekeden eser yok..
seninki maxlayın lekeleri haklayın reklam varya onun gibi oldu. seninkinin markası ney :D

sabun tozunu bi kovada güzelde köpürt ve büyük bulaşık süngeriyle iyice bastırarak sil hiç bir leke kalmaz

seninki maxlayın lekeleri haklayın reklam varya onun gibi oldu. seninkinin markası ney :D

ARAPKIZI marka arap sabunu.. bulabilirseniz tabii. yoksa diğer markalarda olur.:D ciddi işe yarıyor. süt lekesi dahil tum lekeleri çıkarır.

evet ya silmek lasım yaz sonu bi deneyelim sonuç ne olacak :D

çok kirlenmiş olan koltuklar da silerken dikkat edin açayip pis bir görüntü olabiliyor .
ben can sıkıntısından aşağı yukarı aynı kumaşa ve sünger yapısına sahip iş yerimde ki koltuğu sileyim dedim bir güzel sabunlu bezle köpürttüm , sonra sabun kalmaması için o kadar abartım ki üstüne şişe şişe su döktüm iyice durlansın diye ( ki bunu arabada yapamayız.) sonuç ta kuruyunca lekeli dalgalı pis bir şey odu bende koltuğu salladım gitti :-))

Geri