Kolçakta tıkırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcnpl4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mcnpl4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forum kapandı sanmıştım ama bu günü bekledim yer imlerinden kaldırmadım. Yeniden aktif olmasına sevindim. Konumuza gelecek olursak arkadaşım kolçağı açayım derken zorladı ve o zamandan beri çıtırtı sesi var malesef geçiremedim. Bazen kolu koyup kaldırırken bile çıkıyor. Acaba normalde de böyle miydi belki ben o gün farketmişimdir diyorum. Sizde de kolçakta çıtırtı var mı (özellikle radyo kapalı ve taşlı yolda belli ediyor kendini)

Cvp: Kolçakta tıkırtı

Bende gayet sabit duruyor ses çıkarmıyor kolçak. Fazla güç uygulandıysa eğer belki gevşemiştir. Sökme videoları var bence söküp tekrar takın ses kesilir büyük ihtimal kırık vs yoksa.

albertxx' Alıntı:
Bende gayet sabit duruyor ses çıkarmıyor kolçak. Fazla güç uygulandıysa eğer belki gevşemiştir. Sökme videoları var bence söküp tekrar takın ses kesilir büyük ihtimal kırık vs yoksa.

Biraz sıktım azaldı. Hatırladığım önceden denediğimde ses yoktu ama alıştım bazen çıkmıyor bazen çıkıyor

Bendede vardı olduğu gibi minder kısmını alttaki vidalarından söküp arasına sünger tarzı dolgu malzemeleriyle doldurmuştum, şimdi ses yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri