kolçak konusunda yardımm :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgulus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kgulus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar selam, 2006 HB yeni astrama kolçak almayı düşünüyorum devamlı uzun yoldayım. Servise sordum orjinal olmayan kolçak için 250 TL fiyat çekiyorlar. Verimli oluyormu bilemiyorum. fiyat ve fayda, verim konusunda tavsiyesi olan var mı.. şimdiden teşekkürler..

bende var 2 buçuk yıldır hiç kullanmadım gibi bişey. bi kolcak için o kdr para vermeye değmez. öyle aman aman olmaz birşey değil sonuçta.

sakın servise gidip o kadar para vermeyin. zaten orj degil oda. 250 lira ne demek ya bir kolçak için. bu kadar saf yerine koyulabilir..

elbet bulursunuz araca ozel bir kolçak. gittigidiyor ve sahibinden.comda aramalar yapın.

bıızım burda sanayıde arkadasım satıyo cekmecelı olanlarını orjınalı deıl dolmuşcu ısı ama gayet cıddi duranlarıda var en pahalısı 70-80 lira 250 lira ne yaaa bence cok fazla

sakaryadan gecıosan yerını tarıf edeyım sehır merkezıne gırmeden otobana yakın bı noktada gecerken alabılırsın

servista kazıklanmayın.. arkadaşın clio ya orjinal die 400 liraya takmışlar.. çok güzel falan olsa neysede az yüklensen kırılcak gibi bişey

servısde satılan dandık markadan sakın alma
ben aldım 2 haftada kırıldı.hemde cok yuksek duruyordu ve kalıtesız idi...

sakın servise gidip o kadar para vermeyin. zaten orj degil oda. 250 lira ne demek ya bir kolçak için. bu kadar saf yerine koyulabilir..

elbet bulursunuz araca ozel bir kolçak. gittigidiyor ve sahibinden.comda aramalar yapın.

+1

Ben 30 tl ye aldım bu kolçağı...

dsc00626kcy.jpg

yanlara geçme basit bir kolçak;serviste satılan kolçaktan sernes üyeli arkadaşımız 100 tl'ye almıştı asıl yerinden üye'ye ulaşığ özelden adresini isterseniz yardımcı olur size

Geri