kolçak konusunda yardımm :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgulus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kullaniyorum, cok memnunum, ozellikle uzun yolda cok rahat oluyor.

Benimki de orjinal degil, ama hic bir sikintim yok. Sanayide oto aksesuarcilarinda var, zaten hangi kolcagin hangi arabaya oldugu yaziyor paketinde.

Aksesuarci montajini yapabiliyor, ama siz de apabilirsiniz. Herhalde 50 TL gibi bir fiyata aksesuarcilarda bulunabilinir.

Benimkini aracimin ilk sahibi taktirtmis, dolayisiyla fiyatini vs bilmiyorum.

Onemili olan nokta su: KOLCAK HADDINDEN FAZLA YUKSEK OLURSA, VITES DEGISTIRMELERINDE ZORLUK YASARSINIZ. AYNI SEKILDE HADDINDEN FAZLA UZUN OLURSA DA. BENIMKININ UZUNLUGU AYARLANABILIYOR ZATEN.

Tavsiye ederim.

tüm arkadaşlara teşekkür ederim, çıkardığım sonuç servise okadar para vermiyorum, aksesuarcılardan alabilirim ama ayrıntılara dikkat etmeliyim
:)

tüm arkadaşlara teşekkür ederim, çıkardığım sonuç servise okadar para vermiyorum, aksesuarcılardan alabilirim ama ayrıntılara dikkat etmeliyim
:)
doğru yolu bulmuşsun. o kdr para kolçağa verilirmi onu alacağına git harun kolçağın kasetini al daha iyi. bu iğrenç espiride hiç gitmedi ama olsun yaptım yinede...:o

doğru yolu bulmuşsun. o kdr para kolçağa verilirmi onu alacağına git harun kolçağın kasetini al daha iyi. bu iğrenç espiride hiç gitmedi ama olsun yaptım yinede...:o

:eek: Abi naaptın ya :D

puhahah kolçak hep garip gelirdi demek harun kolçaktan kafamı kurcalıomuş :D
ama espiri kötüydü be abi ehuehu

Geri