KN Hava Filtresi Nedersiniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihanbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm ürün KN açık hava filtresi almayı düşünüyorum... Sizce kullanım açısından eksileri artılar nelerdir
ebaydan almayı düşünyorum posta ücreti dahil £52.32 oluyor türk parası karşılığı tahminimce 150 tl civarı geliyor pahalı mı sizce ?

!CB7H(UgBWk~$(KGrHqIOKiYE0D7!,ErOBNJe64cGwQ~~_12.JPG

2.5 v6 dan çıkacak sesi tahmin bile edemiyorum :)felaket tahrik edici olcaktır ses,pahalı olsun kaliteli olsun abim,biraz fazla gibi geldi bana fiyatı,ama sana tek zararı fazla yakmak olcaktır ama ses hakkını verecektir :)

bence pahali...biraz Tr de de arastirin derim. hava filtresinin kaliteli olmasi onemli cunku filtrenin yapilmis oldugu malzeme kaliteli olmasssa toz vb seyleri de icine alma durumu olabilir ve buda cok problemli bi olay. insanin akcigerine toz kacmasi gibi dusunun....

Hava filtresi onemli illa acik olacaksa kitlerden alinmali ki verim alinsin eger soguk havayla besleyebilriseniz motoru performansi artacagi gibi yakit tuketimide dusecektir.

turkıye fıyatı hemen hemen aynı olması lazım bı arastırın ıstersenız

2.5 v6 dan çıkacak sesi tahmin bile edemiyorum :)felaket tahrik edici olcaktır ses,pahalı olsun kaliteli olsun abim,biraz fazla gibi geldi bana fiyatı,ama sana tek zararı fazla yakmak olcaktır ama ses hakkını verecektir :)

Şuan bile kükrüyor :) İyi birşey olsun istiyorum diğer sitelere baktım fiyat ortalam 130 ila 150 arası oynuyor hemen hemen

bence pahali...biraz Tr de de arastirin derim. hava filtresinin kaliteli olmasi onemli cunku filtrenin yapilmis oldugu malzeme kaliteli olmasssa toz vb seyleri de icine alma durumu olabilir ve buda cok problemli bi olay. insanin akcigerine toz kacmasi gibi dusunun....

Haklısınız piyasada o kadar çokki filtrelerden 20 tl ye bile açık hava filtresi bulabiliyorsunuz K&N kaliteli olduğu için bakıyorum ;)

Hava filtresi onemli illa acik olacaksa kitlerden alinmali ki verim alinsin eger soguk havayla besleyebilriseniz motoru performansi artacagi gibi yakit tuketimide dusecektir.

Kitlerin fiyatlarına da baktım mesela K&N kiti var üniversal 300 tl den başlıyor o kadar para da verilirmi bilmem :eek:

cihan abi motorun sesinden o filitrenin sesini duyabilecekmisiniz :D

acik hava filtresi sicak havalarda performansi düsürüyor arkadaslar sakin gözden kacirmayalim.K&N satis elemaniyla bizzat konustum oda onayladi motor sicakligini direk aldigi icin performansda düsüyor dogal olarak.kisin ve serin havalar icin diyecek sözüm yok.

acik hava filtresi sicak havalarda performansi düsürüyor arkadaslar sakin gözden kacirmayalim.K&N satis elemaniyla bizzat konustum oda onayladi motor sicakligini direk aldigi icin performansda düsüyor dogal olarak.kisin ve serin havalar icin diyecek sözüm yok.

O zaman Kit almak lazım yani abi hiç uğraşmayalım sadece filtreyle :sorry:

Geri