Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Çok teşekkürler illa taktiracam diyorum , Burda biryerle görüştüm milano varmış ama onu kullanan arkadaşımızda olmuş ertekin arkadaşımıza teşekkür ederim uyardığı için, İyi bir yer bulacağım öyle ise ve brc taktıracağım ... Yol bilgisayarı hata verecek ama inanın 2 senede 60 bin yaptım arabamın ilk sahibiyim satarım diye düşünmüştüm ama artık sıfır araba almanın hiçbir matıgı kalmadığını düşünüyorum alırken lpg li alayım dedim ondada kendi arabam gibi temizini bulamayacağıma kararverdim e lpg de uygun yaktıgı için ve bence öyle sürekli performanslı kullanmadığım için lpg bana farz olmuş gözüküyor istanbulda brc ve bu işi iyi yaptıgına inandıgınız bir yer varsa lütfen haberim olsun saygılar.....ceyhunyazar arkadaşım ilgine çok teşekkürler...
valla Denizlide gazın litresi 1.87 benim araç önceden (Ankaradaydım) 170-180 ykrş yakıyordu bura geldim 200-210 ykrş yakmaya başladı yani gaz burada pahalı ondan Ankarada gaz ucuz dolayısı ile az yakıyor.