km sayacı yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
km teli orjinal değilse ses yapar.bede de aynı şekilde ses yapıyor.

hafta sonu forumdaki açıklamalara bakarak göstergeleri söktüm lambayı degiştirdim diger lambaları test ettim motor arıza lambasıda patlamış onuda degiştirdim ve sürekli yandıgını gördüm bakalım ne olcak
Kontak yaparken yanmıyor muydu?

Kontak yaparken yanmıyor muydu?
önceleri yanıyordu oda 1 haftadır yanmıyordu zaten yansada degişen birşey yokmuş bypass yapmışlar akü lambasından almışlar motor çalışınca oda sönyormuş gösterge ile oynanmış arabayı alırken test merkezine götürdüm ordan servise götürdüm herhangi bir arıza çıkmadı yazılıma pec atmışlar işini iyi bilen bir sahtekar servismiş daha önce arzıda arızayı göstermeyen alırken gittigim sevizsde starndart olarak onun hilesini görmedi

önceleri yanıyordu oda 1 haftadır yanmıyordu zaten yansada degişen birşey yokmuş bypass yapmışlar akü lambasından almışlar motor çalışınca oda sönyormuş gösterge ile oynanmış arabayı alırken test merkezine götürdüm ordan servise götürdüm herhangi bir arıza çıkmadı yazılıma pec atmışlar işini iyi bilen bir sahtekar servismiş daha önce arzıda arızayı göstermeyen alırken gittigim sevizsde starndart olarak onun hilesini görmedi
Ne insanlar var, bunlar çıkar için roket yapıp aya da fırlatır işlerine gelse... Ben de şüpheleniyorum benim arabadan ama bilmiyoruz artık.

Geri