Km ibresi sıfırı inip çıkıyor neden??

fani_fanii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam opel vectra comfort

2 haftadır aracın km ibresi yürür haldeykenn sıfıra inip tekrar mevcut olan hızdakı rakama çıkıyor hızda düşüşş olmuyorr sadece gösterce 2 saniyeliğine inipp tekrar çıkıyrrr neden olabılırr

bilenn arkadaşlar lütfenn yardımcı olunn

eger ıbre tellı ıse tel gevsemıstır gostergenın arkasından kendınız sokebılıyosanız km panelını sokersenız kendınızde yapabılırsınız

Aynı durum benim corsa aracımda da vardı.Servis ile görüştügümde Km motoru arızalı diye bilgi verdiler.

usta aynı sorun benım arkadsımın honda aracında oldu telli imiş bunun km sayacı km sayacının arkasından gevsemıs aynı sekılde km dusup gerı gelıyordu yok dedıler km tablası degişcek yok dedıler tel degıscek bı telı 300 tl bu arada 10 lıraya usta soktu yaptı

kilometrenin bir entegresi var zamanla onda hatalar olabiliyor...bir vw polo da başıma gelmişti,bağlantı yerleri ve motorlardada bir ihtimal problem olabiliyor

aynı zamanda çok nadirde olsa arıza gösterge yerinde direksiyon ışıda yanıyorr o neden olurr??????

Çok enteresan sorunlar varmış yahu , şu foruma üye oldum olalı değişik türden arızaları okumuş oldum sayenizde , sıfır araba aldığım için gerçekten şükrediyorum , en azından her gün farklı arızalarla uğraşmıyorum

Geçmiş olsun

kardeşş bunlar kull yapısıı ister istemezz oluyorr arızalar arızalar olmasa sanayiciler nasıl ekmek yer :))
BENDE SIFIRR ALMADIĞIMI PİŞMANIMM

müşür...

bence kolaydan başla sigortaya baktır bi değiştir bakalım belkı duzelır

Geri