Klimasız araca ..klima ekleme.

pedestrian

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb.lar 2000 model 1.4 palio aracıma..klima taktırmak istiyorum..Araça lpgli.Bu araca klima taktırmam konusunda önerilrinzi nelerdir.Performansını çok etkiler mi..verim alabilirmiyim . Kazalı araçlardan çıkma klima bulunabilir mi....Maliyet konusunda bilgisi olanalr varsa paylaşırsasevinirim..Teşekkürler..

Mümkündür.

dönüşüm kitleride mevcut.

parçalar işçilik vs en az 1500 ytl gider diye düşünüyorum

klima çalışması varmı onuda baktırmanız lazım yani kilmanın yeri açıkmı öyle bir yer hazırlanmışmı ona sanayide bişey diyorlardıda unuttum.aksi taktirde klimayı koyacak yer açmaları gerekir buda çok uzun meşakatli ve maliyetli bir iştir...

o kadar masraf yapılmaz bence arabaya..
ben camları açıyorum köküne kadar,
trafik tıkanırsa hapı yutuyorum tabi :D

maliyeti çok olur çünkü baya bir işçilik gerektiriyor.

bi şahine gerçek klima takmışlar diye duymuştum :):):)

bi şahine gerçek klima takmışlar diye duymuştum :):):)

uzun bir zamandır neredeyse her türlü araça klima takan yerler var sanayi sitelerinde. tv de görmüştüm.

Arkadaşlar ben hem oto elektrik hem klima işi yapıyorum kardeş sen arabana klima taktırma masrafın 1500-2000ytl bulur.Ayrıca bende bir dogana taktım sonradan klimayı müşterim hala sorunsuz şekilde kullanıyor.Doganınki 1500ytl maloldu

İşçiliği,maliyeti bi kenara...Acaba randıman ne derece alınabiliyor?Çiğ bir soğuk üfleyebilir mi?Bu gün bir çok yeni arabanın klimasını açtığınızda sadece ortam soğuyor...Ama bazı klimalar çok rahat bir şekilde ortamı neredeyse '0' dereceye indirebiliyor... :)

Geri