Klimasız araca ..klima ekleme.

Fabrika çıkışı klimalı olan doğanlar var:)

3.dünya ülkelerinin bazıları için yeni üretilen kuş serisinde opsiyonel koltuk ısıtması bile var yav :)

aklıma gelmişken yazıyım..

adanalı bir iş adamı suriye ye giden tırların üstünde bu bizim doğan şahinlerden görüyor.tofaşı arayıp durumu izah ediyor malesef sadece yurtdışına gönderiyoruz ülkeye satışı yok cevabını alıyor.adam bayagı kapışıyor ve en sonunda suriye gidip 3 araba getiriyor ve tanesini 30-35 milyara maal oluyor :)

gün gelip satacagında..

Satılık 2007 Dogan 1.6i SLX :kop:

olur herhalde..

Arkadaşlar ben hem oto elektrik hem klima işi yapıyorum kardeş sen arabana klima taktırma masrafın 1500-2000ytl bulur.Ayrıca bende bir dogana taktım sonradan klimayı müşterim hala sorunsuz şekilde kullanıyor.Doganınki 1500ytl maloldu
oto elektrik işi ile ugarsıyorsan bir şey danışmak istiyorum
benim aracımın 4 camını ve de katlanır aynalarını bu cam kaldırma modulu ile kilitleme esnasında kapalı konuma getirmek mumkunmudur cam+ayna beraber yanlız bir de bunun takılması araca nereden oluyor yanı o modul kutusunu astarlara nereden takıyorlar kutuyu nereye konumlandırıyorlar
bir de bu ayak aydınlatma lambalarını sonradan araca takmak ve her kapı acıldıgında o kapıya ait aydınlatmanın calışmasını sgalamak mumkunmudur ortalama ne kadar bi maliyet cıkartır
konu ile alakalı degil ama cevaplarsanız sevinirim

bi şahine gerçek klima takmışlar diye duymuştum :):):)
şahınde değilde dogan L de orjınal klıma mevcut

Geri