Klima yetersiz kalıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.Bugun ilk defa klimanın yetersiz kaldını anladım aracımda:( Bi problemmi var anlayamadım?Klima açıktı ve en üst seviyede çalışıyodu.Amöa önceki gibi değildi sanki:( Normal fandan farkı yoktu bence...Önceden havalandırma kapaklarının önüne elimi koyamazdım çok soğuk olurdu ama bugun olmadı nedense?Sizce havaların aşırı sıcak olmasından kaynaklanabilir mi?

Merhaba arkadaşlar.Bugun ilk defa klimanın yetersiz kaldını anladım aracımda:( Bi problemmi var anlayamadım?Klima açıktı ve en üst seviyede çalışıyodu.Amöa önceki gibi değildi sanki:( Normal fandan farkı yoktu bence...Önceden havalandırma kapaklarının önüne elimi koyamazdım çok soğuk olurdu ama bugun olmadı nedense?Sizce havaların aşırı sıcak olmasından kaynaklanabilir mi?
klima hemen soguk uflemiyor ama 1 dk içerisinde sgutma işlemi başlıyor.Yalnız bugünlerde aşırı sıcaklar var arabada güneş altındaysa belki biraz etkiler...Şimdi arkadaş geldi o da senin gibi dedi klima yeterli sogutmuyor...Bnede gazına baktır dedim....

bizim araçtada aynı durum olmuştu muhakkak klima gazındandır daha önceki gibi değil demişsin o zaman biryerlerde kaçak olabilir o yüzden klima bakımını işin ehli bir yerde yaptırmanız gerekiyor

klima hemen soguk uflemiyor ama 1 dk içerisinde sgutma işlemi başlıyor.Yalnız bugünlerde aşırı sıcaklar var arabada güneş altındaysa belki biraz etkiler...Şimdi arkadaş geldi o da senin gibi dedi klima yeterli sogutmuyor...Bnede gazına baktır dedim....

ya bencede bu aralar cok sıcak olduğu için güneşin altında durunca böyle olmuştur

ya bencede bu aralar cok sıcak olduğu için güneşin altında durunca böyle olmuştur
Katılıyorum, çok sıcak havalarda bankanın koskoca klimaları bile soğutma yapamıyordu. Bu tür havalarda gaz tam olarak soğuyamıyor.

o zaman biraz bekleyim.Yine aynı şikayet olursa baktırırız artık.Teşekkürler yorumlar için...

o zaman biraz bekleyim.Yine aynı şikayet olursa baktırırız artık.Teşekkürler yorumlar için...
akşam serinlikde dene inan burada mini buzdolabı var çalıştıgı halde içindeki buzlar eriyor dün ve bugün dereceyi yükseltiyoz habire üstelik güneş altında da degil...:)

Akşamda serin olmuyor ki. Geçen gece saat 01:00 de üsküdara araba ile indik dolaşlım diye. Arabanın derece 30'u gösteriyor du. ne bir esinti ne bir rüzgar. Sadece sıcak...

Haklısınız arkadaşlar.Gecede sıcak oluyor walla.Ya bu arada aklıma gelmişken sorayım.Arabadaki derece dışarıyı gösteriyor diye biliyorum.Fakat motor sıcaklığı vs. etkilenmiyormu bu termometre?

Dışarı sıcaklığını gösterir, motorun uzağında sağ ön çamurluğun içinde bulunur.

Geri