Klima yetersiz kalıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
klima iklim kontrollü olacak vectra c deki o zaman klima olur manueller sogutmuyor ben şu an yaşıyorum

Akşamda serin olmuyor ki. Geçen gece saat 01:00 de üsküdara araba ile indik dolaşlım diye. Arabanın derece 30'u gösteriyor du. ne bir esinti ne bir rüzgar. Sadece sıcak...

Ankara için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim 12 den 3 e kadar batak atıyoruz aşağıda üzerimizde polar içimizde t-shirt le ona rağmen üşüyoruz inanması güç ama gerçek

Ankara için aynı şeyleri söyliyemiyeceğim 12 den 3 e kadar batak atıyoruz aşağıda üzerimizde polar içimizde t-shirt le ona rağmen üşüyoruz inanması güç ama gerçek
O soğuk havada ne güzel uyunur yaww. Burda rahat uykuyu özler olduk. Kan ter içinde kalkıyoz geceleri. (Kliması olanlar hariç tabiki. Onlar boyunları tutulmuş biçimde kalkıyorlar :) ) Konuyu iyice dağıttık ama neyse.

O soğuk havada ne güzel uyunur yaww. Burda rahat uykuyu özler olduk. Kan ter içinde kalkıyoz geceleri. (Kliması olanlar hariç tabiki. Onlar boyunları tutulmuş biçimde kalkıyorlar :) ) Konuyu iyice dağıttık ama neyse.
fazla dagılmamış içinde klima yazısı geçiyor:) :kop:

gazı kontrol ettirin!eğer normal ise ön tamponu söktürüm klima radyötörünü adam akıllı yıkatınn!yıkattığınız kişiye söyleyin tabancayı çok yakın tutmasın radyötöre zarar verebilir!

SAdece gaz eksiltme klimanın gücünü düşürmeyebilir bazende zamanla klima içindeki gazın niteliği bozulabiliyor. Bu durumlarda eski gazı boşalttırıp yeniden vakum ederek yeni gaz doldurulması gerekebilir.
Bende 92 vectra 2.0i var. gaz 300gr eksik olmasına rağmen sıkıntı yaşamıyorum.

bencede klima bu havalarda bazen yetersiz kalabiliyor ama onun dışında gazında uzun süreli beklemesi etkili olabiliyor...

Merhaba arkadaşlar.Bugun ilk defa klimanın yetersiz kaldını anladım aracımda:( Bi problemmi var anlayamadım?Klima açıktı ve en üst seviyede çalışıyodu.Amöa önceki gibi değildi sanki:( Normal fandan farkı yoktu bence...Önceden havalandırma kapaklarının önüne elimi koyamazdım çok soğuk olurdu ama bugun olmadı nedense?Sizce havaların aşırı sıcak olmasından kaynaklanabilir mi?

Gazı bitmiştir.

Merhaba arkadaşlar.Bugun ilk defa klimanın yetersiz kaldını anladım aracımda:( Bi problemmi var anlayamadım?Klima açıktı ve en üst seviyede çalışıyodu.Amöa önceki gibi değildi sanki:( Normal fandan farkı yoktu bence...Önceden havalandırma kapaklarının önüne elimi koyamazdım çok soğuk olurdu ama bugun olmadı nedense?Sizce havaların aşırı sıcak olmasından kaynaklanabilir mi?
arkadaşım en kısa zamanda klima gazına baktır.
bu sıcaklarda klima etkisiz kalırsa yaz sıcağında hiç etkili olmaz
+40 derecede bile rahat soğutması lazım

Geri