Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmir'de klimasız araç düşünemiyorum. Yazın içerisi fırın gibi oluyor. Ben de A kasa aracıma klima takdırmayı iyiden iyiye düşünmeye başladım.bnde 97 si var bnce gerek yok...istiyosan bnmkini satarım sana![]()
Konu ile ilgili kesin bilgim yok sizlerle bildiğim kadarını paylaşim.
Zannedersem sonradan takılan klimalarda kopresöre herhangi bir elektirik beslemesi yok. Gücünü extra bir çark ile bir kayış takılarak doğrudan motordan alıyor. yani kliman komresörünü actığın anda aracında ciddi bir performans kaybı ve aşırı yakıt tüketimi sorunu baş gösteriyor. Bu sorunun yanı sıra gücünü doğrudan motordan aldığı için sıkışık şehir trafiğinde düşük devirlerde tam randımanlı çalışmıyor. yani anlıyacağın sonradan ilave edilen klima çok tavsiye ediceğim bir sistem değil.
Tabi konu ile ilgili daha kapsamlı bilgiye sahip arkadaşlar çok daha detaylı bilgilendirir.
Aracınızı değiştirmeyin demek haddime düşmez ama malum 2. el araçlarda bakımlı siznki gibi özenle kullanılmış araba bulmak biraz zor orjinal klima olsun derken daha büyük sıkıntılar baş göstermesin. Sonradan takılan klimalara karşı olsamda dediğim gibi konu hakkında tam bilgim yok. Eğer klima montahcısı arabanın ön hzırlığı var tatminkar cavaplar verir tam performans sorunsuz çalışır garantide veririm derse düşünülebilir.