klima komprosörden gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar

dün arabayı çalıştırdım hemen ardından klimayı açtım ve motordan aşırı metal metala sürtercesine bi sürtme sesi geldi ve kendi kendine geçti.

bugün yine çalıştırdım yine aynı ses ve kendi kendine geçti.

pazartesi servise ugruyacagım fakat malum serviste herkes usta :) olduğu için servis öncesi bilgi sahibi olmak babında 

bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ynt: klima komprosörden gelen ses

gkhnbsky link' Alıntı:
merhabalar

dün arabayı çalıştırdım hemen ardından klimayı açtım ve motordan aşırı metal metala sürtercesine bi sürtme sesi geldi ve kendi kendine geçti.

pazartesi servise ugruyacagım fakat malum serviste herkes usta :) olduğu için servis öncesi bilgi sahibi olmak babında 

Hocam klima kompresörünüzde bir problem olduğunu düşünmüyorum fakat aracı çalıştırır çalıştırmaz hemen klimayı açmak pek önerilmiyor. Motorunuz ısınsın, camları açıp aracı havalandırın ve daha sonra klimayı devreye sokun :) Bu şekilde; hem klimadan hem de motordan güzel verim alırsınız :) Yine de servise göstermekte fayda var :)

Ynt: klima komprosörden gelen ses

gkhnbsky link' Alıntı:
merhabalar

Benim arabamdada aynı sorun vardı sürekli ses yapıyordu klima açıkken, perşembe günü servise bıraktım.Komprasör değiştisürekli olan ses gitti, fakat klimayı ilk açınca dediğiniz ses geliyor sonra kesiliyor. Halen beklemedeyim. Bence herkes bir kliması açıkken bir motoru dinlesin(hareket halindeyken) müzik açık iken ses duyulmuyor, klimanın soğutmasındada bir sorun yok. Kronik bir sıkıntı olabilir.

Geri