Klima Kompresörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zmeric

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
Benim aracım 2005 astra h elegance
geçenlerde kliması soğutmadığı için servise gittim. Yok gaz basalım dediler yok şöyle yok böyle aracım 2 gün serviste kaldı ve sonuç olarak klima kompresötrünün yandığı bilgisi geldi. Tabi anormal olan 2005 model aracın klima kompresörünün yanması 2300 YTL de fiyat çıkardılar. TAbi bayağı bir tartıştık ben izmire şikayet falan ettim ama pek ilgilenen olmadı neyse daha sonra sanayide bir ustaya işi 650 YTL'ye yaptırdım. çıkma falan bir kompresör ayarladılar şimdi eskisinden daha iyi oldu. Fakat biz opel kullanıcılarının bu opel yetkili servislerinden çektiğimiz nedir birde herhangi bir arıza ile karşılaşmayalım hemen her şey arabayı garanti dışı bırakıyor. Toplu bir hareket içersinde bulunup şu GEneral OTO'ya bir şikayet etsek her şey arabayı satana kadar sonrası size kalmış başınızın çaresine bakın diyorlar....

Valla yanan parçanın "klima manyetiği" olduğuna bununda çıkma olarak yada revize edilerek 150 ytl ye satıldığını söyleyebilirim :D

klimacıya gidin yetkili servise değil.

klimaların tamir takımı mevcut.ARKADAŞIN ARACININ KLASI ARIZALANMIŞTI.DEĞİŞECEK DENMİŞ SERVİSTE NORMAL BİR FİYATLA TAMİR ETMİŞTİ ADANADAKİ USTAM.ŞUAN MEEMNUN KLMADAN

Geri