Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Bende opel Astra g var. Klima, kalorifer vs. Lambası yanmıyor muhtemelen kesilmiş. Kendim nasıl değiştirebilirim lutfen yardımcı olurmusunuz.
ortadaki fan devir düğmesi var, 1-2-3-4, o düğmeyi kendine doğru çek, kuvvetlice, altında lambası çıkar sarı renk dipsiz ampul, aynısından al tak yerine, boşuna klima panelini söktürmene gerek yok,
En uyuz işlerin başında kıytırık bir ampul için aracın orasının burasının sökülmesi kadar saçma bir şey olamaz. Adam gibi milletin rahat bir şekilde değiştireceği şekilde yapsalar olmaz sanki... aynı dert bende de var aracın komple ön paneli sökülmeden değişmesi mümkün değil ampullerin eder 5 TL dahi etmiyor ama iş söküp değiştirmeye geldiğin de 50 TL ücret.... insanlar zaten böyle böyle kazıklanıyor...
benim 1997 model astra gls marka arabamda da, ışıklar zayıf yanıyor. yazdığınız gibi 1-2-3-4 devir düğmesini kendime doğru iyice çektim ama çıkmadı, fazlada güç denemesi yapmak istemedimkırarım diye korktum. ancak sol taraftaki sıcaklık-soğukluk ayarı ile sağ taraftaki yönlendirme (ayak, cam, her yöne vs.) düğmesi çıkıyor. konsolda 3 tane vida var ama, onu çıkarmaya çekindim, incelediğim kadarıyla orta konsol vidaları sökersem çıkacak gibi görünüyor.
Sadece devir düğmesini nasıl çıkaracam biraz daha güç denemesi yapsam mı ki? acaba.