Klima Ile Ilgili Sorun...

wunderland

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar klimayı açtığımda sanki klima motorundan fazla ses çıkıyor gibi geldi bilmiyorum opellerde böylemi aceba daha önce fort vardı bende bu kadar ses çıkmıyordu aceba benim opelin klimasındamı sorun var....bilgilendirirseniz sevinirim

halıyle ses yapar. hatta rolantıde calısırken motor sarsıntılı calısır. ama nasıl bır ses yaptıgını duymak gerekır ıstersen bı baktır klımaya

pek ses olmuyo bende.araç dururken belli oluyo sesdeki artış
ama hareket halindeyken anlaşılmıyo...

:good: :good:

halıyle ses yapar. hatta rolantıde calısırken motor sarsıntılı calısır. ama nasıl bır ses yaptıgını duymak gerekır ıstersen bı baktır klımaya

hem ses yapar hem de direksiyon simidinde ve de vites topuzunda titreme olusturur klima ses yapsa ne olur ki...neresi bozulacak...

Bendede ses belli olmuyor. Devir saatinden çalıştığını biliyorum.:good:

1 ve 2.kademede sorun yok.ama 3 ve özellikle 4. kademede çalıştırınca gürülrtüsü motoru bastırıyor.normalmi szce

Rolantide pek ses olmuyor bende. Ama kalkışlarda sanki turbo çalışıyormuş gibi ses oluşuyor. Ama tam tersi bir hantallık oluyor tabiki.

alla alla sizin araçlarda yeni nesil klima yokmu yahu şu motorları daha az yoran cinsten beniim 98 modelde bile o kadar etkili ses yok.

Geri