Klima Gazi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redhead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

redhead

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar bu astralarda klima gazı eksik olunca veya tam olarak boşalırsa Klima açma kapama butonu ışıgı yanmıyor dogrumudur?:confused:

benim aracımda klimamda gaz yokken ışığı yanmıyor,herhangi bir çalışma belirtisi göstermiyor.

evet bende de öyle ne enterasan en azından bir ikaz ışıgı olması lazım dimi?

arıza belırtısıı vermıs oluyor ısıgı yanmamasıyla aynı zamanda yuksek basınc sensorune baglı sıstem basınc olmadıgı ıcın klmayı devreye sokmuyor vede dogal olarak ısıgı yanmıyor

bu konunun uzmanı ben oldum 94 lerın hemen hemen hepsınde klıma sorunu var:) klıma gazı boşalırsa sadece soğutmaz fazla uflemez tuşla bı ılgısı yok derım

peki vectra b de gazın bittiğini anlamann bir yolu var mı?
YAni araba söylüyor mu? Sanki çok iyi soğutmuyor.

arkadaslar az biraz klimacı olduğum icin bu ttür konularda yardımcı olmaya calısırım

Benin 96 model gl f kasa aracımdada klima sorunu bulunmakta.
Aldıgımda klima sogutma yapmıyordu, kompresor devreye giriyordu.
Ozel klima servisine gittim. Borulardan gaz kacırıyor nemlenme yapmıs ayrıca kompresorun sesli calısıyor dedi. Boruların ve kompresorun degismesi gerektigini 400 ytl civarı masraf oldugunu belirtti. Bende yaza dogru baktırırım diye yaptırmadım ve kullanmıyorum zarar gormesin diye.

Simdi borulardan gaz kacıyorsa ek yerlerinin contalarını takmak gerekmezmi neden boru degisme onerisinde bulundu anlamadım.
Birde kompresor gaz azsada ses yapmazmı yada bu omrunun bittigi anlamındamıdır gercekten.

Tesekkurler.

astrammm' Alıntı:
arıza belırtısıı vermıs oluyor ısıgı yanmamasıyla aynı zamanda yuksek basınc sensorune baglı sıstem basınc olmadıgı ıcın klmayı devreye sokmuyor vede dogal olarak ısıgı yanmıyor
:good:

Geri