klima gazı yardım ustalardan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar klimam çalışıyor fakat soğuk hava vermiyor nedeni ne olabilir? gazı bitti ise bu iş maliyeti ne kadar corsa 1.7 dti için? cevaplara teşekkürler

kardesım muhtemelen gazı bıtmıstır.calısıyosa ondandır.bızım bı arkadas clıo ya bastırdı onunkı pek bısey tutmadıda 15 20 ytl verdı heralde.opeller bıraz pahalıdır bılıyosun.

sicak hava mi geliyor yoksa disardaki havayimi iceri aliyor?
dügme takili kalmis olabilir sicak geliyorsa.
bir servise gidiver baksinlar

Valla bizim arkadasın 3.sanayide klima servisi var istersen oraya git.40 ytl civarı gaz basıyolar.Adres istersen bana mail atabilrsin...

ben gecen sene 50 ytl ye doldurtmustum ama doldurmadan once bi baktır kacak flan varmı diye yoksa koydurdugun gaz ucar gider 40-50 ytl ye yazık olur

gazı bitse hiç ışığı yanmaz diye biliyorum

Geçen Hafta bende klima gazı bastırdım 3-4 senede bir gerekiyormuş kaçak olmadığı için işlem 30 dakika sürdü 45 ytl verdim şimdi zature edecek gibi üfürüyo :)

arkadaşlar klima gazı konduktan sonra problem oluşmazsa 30 sene işlevini yapabiliyor.Yaz ayları dışındada klimayı arada bir çalıştırarak sistemin devirdaim yapmasını sağlamalıyız.Corsa 1.7 lerde genelde sarsıntılı çalışmadan komprosör çıkışındaki aluminyum hortum kırılıyor aluminyum kaynağı ile onarılıp tekrar gazını koydurabilirsin.

Geri