kız arkadaş ve araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arabalara KArşı Meraklı Mı?

• evet

Oy: 47 36.4%
  • hayır

Oy: 83 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
NighTFLighT' Alıntı:
"SANAYİDE AYNI SAATTE,AYNI YERDE YAZIYODU "

PUHHAHHAHAHAHAHAAHAHA:kop:

:kop::kop::kop: tuttum bunu, ama ben olsam başka bişey yazardım

''garajda kaputun üstünde romantik bir akşam yemegini ne dersin?''
gergi eşliğinde hemde

:kop::kop:

palermo' Alıntı:
aslında doğru söylüyon kutluhan abi , sürekli araba muhabbeti ediyoruz zaten bide hatunun yanında araba muhabbeti edersek sıkıcı olabilir .. ben bunu düşünmemiştim .. :D :D
birde şu var .. nişanlım az buçuk araba kullanmayı bilir ama yan koltukta otururken zırt pırt karışır sinyal ver , dikkatli dön , sollama yapma vs diye karışır.. ben zaten buna dayanamıyorum , hele bide modifiye ile uğraşsa demek ki hiç çekilmez :D :D

ben fikrimi değiştirdim abi en iyisi böyle modifiye hakkında bilgi sahibi falan olmasın hiç :) :)

:alkis: :good:

neyse konuyu fazla parçalamayalım

:):)bende sevgililer gününde kule gergisi alaca sevgili istiyommmmmmmmmmm:):)

LND' Alıntı:
neyse konuyu fazla parçalamayalım

:):)bende sevgililer gününde ule gergisi alaca sevgili istiyommmmmmmmmmm:):)

çok yakın bi arkadaşıma geçen sevgililer gününde kız arkadaşı sonar 3d stop almıştı böyle hediyeleşmelerde mevcut :) :) :)

yok abi yok bizde iş yok bizimkide gidip ayıcık alıyor neymiş efendim arabanın arkasına koyacakmışım sanki kendi biniyor yhaa hayret bişi

hayırlı birini bulalımda evlenelim hediye filan hikaye:):)

Falla beni devamlı Drifte zorlayan bi eşim var..Yok hangi virajda yapıcan..ya bu virajdada yapmadın ne güzel ıslaktı falan..Bide yaparız 60-70 metrelik bi drift beğenmez hanfendi..Yok abi hatun dediğin oturcak yerinde takcak emniyet kemerini koycak elini elinin üstüne..

emre000' Alıntı:
Valla Azda Olsa Anliyaniyla Karşilaştim Mesela çogu Kiz Modelli Bir Araba Sahibi Olan Erkek Arkadaş Isterler Yalanmi?

katılıyorum dostum

eskişehirli arkadaşlarım hiç merak etmeyın yakında yerel gazeteye ilan vericem :kop: :kop: ilanda sole arabalara karşı merakı olan hız-modifiye ve tuning'den anlayan bayan takım arkadaşları aranıyor die sizce olur mu :kop: :kop:

NOT : UCRET HAYRINA

Geri