kız arkadaş ve araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arabalara KArşı Meraklı Mı?

• evet

Oy: 47 36.4%
  • hayır

Oy: 83 64.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
arifba' Alıntı:
walla o zaman ben baya şanslıyım :D biz baya baya oturup yeni ürünleri inceleriz..o yeni birşey gördüğü zaman hemen bana anlatır..tek kötü yanı bayan zevki var onda araba pembe olacak :S üzerinde işlemeli vinly ler falan

:kop::kop:süpermiş abi yaa ALLAH onu sana bagışlasın ;)

kutluhan83' Alıntı:
bence kız kısmının araba işlerinde anlaması güzel olmaz zaten erkek erkeğe bolca yapılan ve yeterince zamanımıza mal olan bişey otomobil muabbeti. yani romantik değil. bu yüzden kız arkadaşım olsa tabiattan kuşlardan aşkdan nebileyim gözlerinden bahsetmeyi tercih ederim. . . . .:D

aslında doğru söylüyon kutluhan abi , sürekli araba muhabbeti ediyoruz zaten bide hatunun yanında araba muhabbeti edersek sıkıcı olabilir .. ben bunu düşünmemiştim .. :D :D
birde şu var .. nişanlım az buçuk araba kullanmayı bilir ama yan koltukta otururken zırt pırt karışır sinyal ver , dikkatli dön , sollama yapma vs diye karışır.. ben zaten buna dayanamıyorum , hele bide modifiye ile uğraşsa demek ki hiç çekilmez :D :D

ben fikrimi değiştirdim abi en iyisi böyle modifiye hakkında bilgi sahibi falan olmasın hiç :) :)

akvaryum ve arabalara karşı karşı konulmaz bir bağımlılığım var ilk başlarda kız arkadaşım ayak uydurmaya çalıştı hani hoşnut gibi davrandı ama artık değil elinde olsa akvaryumlarıma kezzap atacak arabayı da yakacak ama arabayı yakmakta pek işine gelmiyor hani.....,

bu kızları anlamak zor iş olabildiğince kavga etmiyceksin çok güçlü olsanda he deyip geçiceksin konuşur konuşur susar.
konuşması kesildikten sonra da bir iltifat zaten yerlerde sürünmeye başlıyorlar

ohh herkezz işin yolunu bulmuşşş:) bence ne olursa olsun modifiyeden anlayan bayan olmasıı daha iyyi düşünsenizee her gün romantik romantikk bi yere kaadar yanii insan sıkılıyorr arabanıon içindee ne konuşcam ne edecez diye arabadan anlasaa al onuu galerileri gez tuning shoplarıı gezz ohhh:) :)

aşkım sana sevgililer gününde hava filtresi aldım takarsın :kop::kop:

LND' Alıntı:
:kop: eeee işte ne güzell masraf yarı yarıya düüşer:)

LND' Alıntı:

GÜLME GÜLME WALLA BİLLA BANA KULE GERGİSİ GELMİŞTİ.SÜSLÜ PÜSLÜ CİCİLİ BİCİLİ PAKETTE :kop:

NighTFLighT' Alıntı:
GÜLME GÜLME WALLA BİLLA BANA KULE GERGİSİ GELMİŞTİ.SÜSLÜ PÜSLÜ CİCİLİ BİCİLİ PAKETTE :kop:
inanmıyorumm aslında ne kadar güzel kule gergisi şimdi nerden baksan 150ytll ohh ne güzel:)

NighTFLighT' Alıntı:

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
notta ne yazıyodu pekii merak ettim :kop:

Geri