kıvanc tatlıtuğa cam filmi sorgusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yetkili olarak yasaları uygulamazsan, yada kişilere göre uygularsan sonucuna da katlanırsın. Uygulanmayan kanunları ne demeye çıkarırlar aklım almıyor. Devletin acizliği de bu kadar olur. Sen Avrupa'da veya ABD de aynı tabirleri kullan bakalım devlet seni çağırdığı karakola tıkıyor mu tıkmıyor mu? Karakolla Bihter'in odasını birbirine karıştırmış.

bu siyah film muhabbeti uzadı aracımızdaki filmleri sökelimmi napalım bilmiyorum bende dayımada film var die ceza kesmişler onlarda bütün arabalarının şirket şahsi filmlerini söktüler. bende tırsmıyo değilim 135 lira az parada değil iki defa depomu fuller :D

filme polis ceza yazıyor fakat muayenede artık filmli araca sök gel demiyolar hafif kusur olarak geçiyor. Ben yeni yaptırdım muayeneyi filmler hafif kusur olarak geçti mayeneden.

filme polis ceza yazıyor fakat muayenede artık filmli araca sök gel demiyolar hafif kusur olarak geçiyor. Ben yeni yaptırdım muayeneyi filmler hafif kusur olarak geçti mayeneden.
İyi ya, hafif veya ağır, bir yerden sonra araç kusurlu olarak değerlendirilmiş. Bunun nedeni TÜV görevlileri ile resmi veya özel araç sahipleri arasında ciddi sorunlar yaşandı, özel araç sürücüleri sivil plakalı resmi araçları örnek gösterdi, kavgalar gürültüler oldu, bazı yerlerde TÜV çalışanları darp edildi, sivil plakalı emniyet araçları deşifre oldu. Durum böyle olunca TÜV'e camları film kaplı araçları hafif kusurlu olarak olur verin bir nevi canınızı kurtarın dendi. Kanunen yasak. Bunun yasak olduğunu hepimiz de bal gibi biliyoruz. Bizim tartışmamız yasağın uygulanıp uygulanmaması üzerine olmamalı, bu yasağın nedenleri veya mantıklı olup olmadığı sorgulanmamalı.

tüv çalışanları darp edildi hatta kurşunlananlar bile oldu.Daha önceleri muayene için aracı bile istasyona götürmeden muayene yapılıyordu.Araç muayenesinin tüv e geçmesiyle uygulanan katı kurallar milleti de bi yerde canından bezdirdi.Aslında bu kurallar bizim can güvenliğimiz için fakat Türkiye koşullları da belli araçların bi çoğu eski model muayeneye girip çıktığında ele verilen listedeki eksikleriin maaliyeti bi çok aracın kendi fiyatını aşıyor.Tabi gün geçtikçe tüv de istisnaları çoğalttı.Orta bir hale doğru gidiyor

bu siyah film muhabbeti uzadı aracımızdaki filmleri sökelimmi napalım bilmiyorum bende dayımada film var die ceza kesmişler onlarda bütün arabalarının şirket şahsi filmlerini söktüler. bende tırsmıyo değilim 135 lira az parada değil iki defa depomu fuller :D

135 liraya 2 depo mu? 25 lt mi sizin depo :D

Arkadaşımızın aracı LPG'li olmalı.

göndere bastıktan sonra düşündüm onu :D
geçen gün boş depoya fulle deme gafletine düşüp 175 tl bayılınca :rolleyes: içimde kalmış :D

Ankara'da ,cam filminin affı yok.Geçen gün arkadaşın aracını Kızılay'da bağlıyorlarmış,yalvar yakar bırakmışlar.
Kızılay'a giden arkadaşların dikkatine.

en açık renginden yaptırsak yine kurtaramayız...

Geri