kışlık lastkler ne zaman takıyoruz

ticariler ile yolcu ve yük taşıması yapan araçlara zorunlu... şimdilik binek araçlarda zorunlu değil, ancak ben de imkanı olan herkesin takması taraftarıyım... 3 senedir kullanıyorum çok etkisini gördüm... hem bu şekilde yazlık lastiklerinde ömrü uzuyor...

Şu bir gerçek ki medya ve bazı çevreler her zaman yönlendirme haberler yapıyor ve bu haberler sayesinde kamu oyunun nabzı tutulup sonra hadi yasal düzenleme yaptık deyip işin içinden çıkılıyor.

Binek araçlara zorunluluk yok. Ama bazı uyanıklar lastikleri satmak için ellerinden geleni yapıyorlar medya da buna destek veriyor çünkü kesin onlarında bu işten bir geliri vardır.

Lastik şart ama yasa olacak demiyor. Can ve mal güvenliği için mevsime uygun lastik kullanmak bizim için artı.

ben batıda bursadayım daha havalar en düşük gündüz 16 derece gece 12 13 derece fakat yasa çıktı dendi çıkmadı dendi hatta geçen yıl 72 tl ceza keslenler olu boşuna ceza vermemek için tam tarihi arıyorum bu havadada takınca silgi gibi eriyor lastik geçen martta bursada 25 26 derecede bile takmıştık mecbur diye

Çağatay Aralık ayının biri kardeşim yasal süre. ;)

arabayı aldığım kişi sıfır 4 mevsim lassalarla verdi bana arabayı, -30 gibi hava olaylarını gören afyonda pek bi işe yaramaz sanırım ama olukları baya geniş lastikler.

Mert benim bildiğim kadarı ile dört mevsim diye bir lastik yok sanırım. Karman çorman bir lastik o kadar.

Beyler tüm araçlar için artık zorunlu. Geçen senelerden birinde çıkmıştı. Takmayın 516 tl ceza çocuk acısı gibi gelince takarsınız. Babam il emniyet müdürü ne sormuştu geçen gittiğinde.

Valilik kararı gerekli. Her şehir için mecburi değil.

bineklerde zorunlu değil. istanbulda özellikle kar taş çatlasın 5 gün yağar hava sıcaklığı 6 7 derece bile olsa kışlık lastiğe pek gerek yok istanbulda. he yolda kalırsan trafiği felç edersen birde lastiklerin yazlıksa polis her türlü kitler...

Geri