kışlık lastkler ne zaman takıyoruz

Evet bu yıl değişmiş,

Bu arada bu sabah Ankara 5 dereceydi ve kışlıklarla çok rahat ettim yolda. Yarın biraderin lastikleri de değiştireceğim.

binek araclarına yasak geldi lutfen yanlış yonlendirmeyin. Ama farketmez siz taktırmayın
cezanızı öderken beni hatırlarsınız :))))

Lastikçiler şimdiden ana baba günü olmuş durumda arkadaşlar. :) gerçi benim öyle sorunum olmayacak ben kendi lastiğimi kendim değiştireceğim için ;)

Aracım 15 yasında bu yıla kadar egzoz muayenesi 1 yıllıktı bu yıl 2 yıllık yazmıslar

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben tüvdeki egzoz muayene istasyonuna sordum binek araçların hepsi için 2 yıl dediler

abien güzel bir takım saç jant alıp kendimiz değiştirmek 50 ile 75 tl arası istiyorlarmış

Ben her aracım da her zaman yedek jant ve lastik kullandım. Şimdi ki aracım içinde çekici lastikler için iki adet kar lastiği için iki jant aldım taktırdım üzerine değişim zamanı geldiğinde kendim söküp takıyorum. Adamlar sadece dört lastik için bugün sözleşmiş gibi 40 TL den aşağı fiyat vermiyorlar.

konu dışı ama gecen banyoda kuvetden alt kata su sızıyormuş, usta cagırdım boru değişimi + 4 karo değişimine 300 tl dediler, ben gittim malzemeleri aldım (70 tl) o 1 st de yapardı ben 5 st ugrasdım oldu (internetden videolardan da baktım), 300 tl yerine 70 tl e maloldu bu boru değişimi biraz ortalıgı batırıp hanımdan CİMRİ fırcası yesemde 230 tl cebimde kaldı
birde karo üzerindeki lekeleri temizlersem hanımın dırdırından kurtulurum

Ben her aracım da her zaman yedek jant ve lastik kullandım. Şimdi ki aracım içinde çekici lastikler için iki adet kar lastiği için iki jant aldım taktırdım üzerine değişim zamanı geldiğinde kendim söküp takıyorum. Adamlar sadece dört lastik için bugün sözleşmiş gibi 40 TL den aşağı fiyat vermiyorlar.

abi zaten 2 sezonda saç jant kendini amorti ediyor:)

Aynen öyle ben lastikleri aldığım da yedek lastiğin jantının yanına bir jant daha aldım o şekilde kullanıyorum. İki kar lastiği yetiyor bana... şimdi arkadaşlar diyecek dört olması gerek ama bende diyeceğim hiç kar lastiği olmamasından iki olması yeter :D

Yaklaşık 1.5 aydır kış lastisiği takılı. Bu sene erken taktırdım çünkü yazlıkların dişi bitmişti ve muayeneden geçemezdim.

Yaklaşık 1.5 aydır kış lastisiği takılı. Bu sene erken taktırdım çünkü yazlıkların dişi bitmişti ve muayeneden geçemezdim.

O zaman bence netten lastiklere bak derim yaz lastiklerinde güzel indirimler var ;) malum şimdi millet kış lastiğine almaya başladığı için yazlıklar apek bakan yok ;)

Geri